Nežná starostlivosť nektáru pre unavené vlasy

0
950

Krásne a zdravé vlasy  sú základom sebavedomia každej ženy. Naša koruna krásy však býva najmä po lete oslabená slnkom a častým kúpaním. Suché a unavené vlasy vyžadujú na jeseň zvýšenú pozornosť, aby sa zregenerovali a boli v plnej sile pripravené odolávať zimným mrazom. Dokonalú vyživujúcu starostlivosť, ochranu a lesk im teraz dodá nový šampón a kondicionér Schauma Nectar Nutrition. 

Receptúra nového radu vlasovej kozmetiky Schauma Nectar Nutrition je obohatená o ošetrujúci kvetinový nektár, ktorý dodá nepoddajným a krepovitým prameňom bez života hĺbkovú výživu od korienkov až po končeky. Nektár je žiadanou a trendy prísadou v kozmetike každého druhu a vlasy nie sú výnimkou. Šampón Schauma Nectar Nutrition zanechá ozdravené vlasy dokonale hydratované a svieže. Kondicionér následne obalí vlas po vlase ochrannou vrstvou a zvýrazní tak ich hodvábnu jemnosť a oslnivý lesk.

Čerešničkou na torte vlasovej kozmetiky Schauma Nectar Nutrition je jemná a podmanivá vôňa. Miešajú sa v nej orientálne kvetinové vône mandarínky, ylang-ylang a vanilky. Umývanie vlasov sa s novým radom vlasovej kozmetiky mení aj vďaka parfému na neopakovateľný zážitok.

Vlasová kozmetika Schauma Nectar Nutrition je ideálnym pomocníkom všetkých žien, ktoré milujú rýchlu a jednoduchú úpravu vlasov. Po jej použití sú totiž vlasy hebké, svieže a poddajné.

Nový rad Schauma Nectar Nutrition nájdete v obchodoch od septembra 2014 ako:

Nezáväzne odporúčaná predajná cena:

Šampón Schauma Nectar Nutrition250 ml2,45€

Šampón Schauma Nectar Nutrition400 ml3,29€

Kondicionér Schauma Nectar Nutrition200 ml2,45€