Nekonečné možnosti, ako si vyskladať podlahu

0
926

S novou kolekciou drevených podláh BLOC od výrobcu Kährs možno vyskladať originálnu podlahu. Jednotlivé lamely možno rôznorodo kombinovať. Je na rozhodnutí užívateľa, či si vyberie vzor rybej kosti, holandský alebo pletený vzor.

Elegantná a kreatívna kolekcia BLOC je reprezentantom nového produktového radu Kährs ID. Kährs ID predstavuje nový koncept vývoja ďalšej generácie špičkových drevených podláh. Kolekcia BLOC je vyrobená z dubového dreva, ktoré vhodne dotvorí akýkoľvek interiér. Dubové podlahy sa vďaka svojim výnimočným vlastnostiam vyznačujú dlhou životnosťou. Uplatnia sa nielen v rezidenčných objektoch, ale aj v komerčných priestoroch.

Základ kolekcie BLOC tvoria tri modulárne formáty v troch farebných prevedeniach.

Nekonečné množstvo kombinácií

Drevené podlahy z kolekcie Kährs BLOC sú charakteristické priznanou dubovou kresbou, vrátane prírodou zakreslených nepravidelností a uzlov. Povrch je štruktúrovaný a ošetrený prírodným olejom Kährs. Jednolamelové drevené dielce s hrúbkou 15 mm sa skladajú z troch vrstiev. Nášľapná vrstva z duba má hrúbku 3 mm.

Modulárny princíp vychádza zo vzájomnej kombinovateľnosti jednotlivých formátov a farebných odtieňov. Možno tak vytvoriť nielen tradičné, ale aj veľmi originálne a individuálne geometrické vzory. Jednoduché kladenie podlahy a jej kombinovateľnosť umožňuje jedinečný spojovací systém s odnímateľným perom, ktorý sa nachádza na dvoch stranách každej lamely. Pod parkety možno nich inštalovať podlahový vykurovací systém.

Prírodný olej pre prirodzené podlahy

Na údržbu podláh a zvyšovanie odolnosti podlahovej krytiny je vhodný prírodný olej Kährs, ktorý je oxidatívne vytvrdený a vyrobený výhradne z rastlinných látok. Olej zvýrazňuje krásu dreva, zviditeľňuje farbu i jeho textúru. Hneď po kladení je dôležité podlahy ošetriť prípravkom Kährs Satin Oil, určeným na starostlivosť a hĺbkové čistenie prírodného dreva. Výrobca odporúča v domácom prostredí krytinu preolejovať 1 až 2-krát do roka, v prevádzkach vystavených záťaži potom 3 až 4-krát. Podlaha tak bude dobre chránená a zostane svieža. K zachovaniu kvality podláh značne prispieva tiež vhodná mikroklíma v miestnosti. Odporúča sa teplota v rozmedzí 18 až 22°C a vlhkosť vzduchu 40 až 60 %.

Tri formáty kolekcie BLOC: 300x300x15 mm, 300x600x15 mm, 300x900x15 mm

Tri farebné odtiene dekorov: Dub BLOC biely, Dub BLOC šedý, Dub BLOC prírodný