Nebojte sa zdvihnúť ruku a podporte online petíciu za používanie antiperspirantov v MHD

0
1134

Každý, kto pravidelne cestuje v MHD, potvrdí, že v horúcich letných dňoch nie je vzduch v dopravných prostriedkoch práve príjemný a svieži. Pritom by okrem otvorenia všetkých okien stačilo tak málo – použiť účinný antiperspirant. Pýtate sa, ako by sa to dalo zmeniť? Zapojte sa do online petície pod záštitou značky Rexona, ktorá chce podporiť používanie antiperspirantov pred jazdou v mestskej hromadnej doprave a zahrnúť túto povinnosť medzi pravidlá pre cestujúcich. Spríjemnite si cestovanie v MHD v sparných dňoch aj vy jednoduchým kliknutím na www.svezivzduchvmhd.sk. Rexona následne doručí príslušné „podpisy“ priamo dopravnému podniku vo vašom meste.

Cestovanie mestskou hromadnou dopravou býva v sparných dňoch neraz veľmi náročné. V dopravných prostriedkoch je ťažký vzduch, býva nám na omdlenie a bežne sa stáva, že vo svojej bezprostrednej blízkosti ucítime nepríjemný závan potu ostatných spolucestujúcich. Blysne vám v tej chvíli hlavou, že by ste si radšej zavolali taxík alebo išli do práce pešo? Máme pre vás aj iné riešenie. Stačí, aby sa ľudia zamysleli nad pravidelným používaním antiperspirantov pred tým, než vyrazia do práce či na nákupy. Zapojte sa preto do petície na podporu používania antiperspirantov pred jazdou v MHD, ktorá má za svoj ​​cieľ zaradiť túto povinnosť do prepravných pravidiel pre cestujúcich v mestských dopravných prostriedkoch.

Ako na to? Prejdite na stránku www.svezivzduchvmhd.sk a podporte petíciu jediným kliknutím. Môžete ju zdieľať medzi svojimi priateľmi, aby sa aj oni zapojili do tejto netradičnej akcie. Svojim podpisom zároveň zistíte, kto z vašich priateľov petíciu za používanie antiperspirantov, ktorú zahájila značkou Rexona, tiež podporil. Každý hlas sa počíta, stačí pár sekúnd vášho času, a cestovanie vo vašej mestskej hromadnej doprave bude o poznanie príjemnejšie. Petícia platí pre cestujúcich v mestách po celej Slovenskej a Českej republike.