Naspäť do školy s IKEA

0
1462

Škola sa pomaly, ale isto blíži, čo pre mnoho detí znamená aj veľa povinností a rôznych mimoškolských aktivít. Premeňme spolu povinnosti na zábavu a nové zážitky! Nechajme na deti, aby prejavili svoju kreativitu. Je veľmi dôležité poskytnúť im slobodu a vytvoriť im priestor, ktorý budú považovať za svoje osobné kráľovstvo. IKEA prichádza so skvelými novinkami, ktoré vašim deťom pomôžu pri plnení úloh, ale taktiež ich pobavia a uspokoja ich tvorivé potreby.

Každá izba potrebuje stôl, za ktorým si deti budú písať domáce úlohy, rozvíjať svoj talent nádejného Picassa, alebo sledovať obľúbený film. So stolom SKARSTA môžu vaše ratolesti meniť svoj štýl práce podľa potreby. Pomocou rukoväte si jednoducho zmenia výšku stola a prispôsobia ho na sedenie, prípadne na státie. Stolička NILSERIK vašim deťom poskytne nielen aktívne sedenie, ale aj zlepší ich držanie tela a produktivitu.

Dievčatá ocenia najmä stôl FALKHÖJDEN v bielom alebo v ružovom prevedení. Spája v sebe krásu a eleganciu, ktorá podporuje tok dievčenskej inšpirácie. Tento stôl prichádza na trh aj s prídavným dielom, na ktorom si môžu vaše zlatíčka odložiť čokoľvek od zápisníkov až po rôzne doplnky.

Nenechajte stôl utopený v pracovných dokumentoch – vytrieďte ich spolu s organizérmi HEJSAN, ktoré si deti obľúbia vďaka moderným farebným a geometrickým vzorom.

Séria KÄNNETECKEN je výrazným pomocníkom pri  organizovaní každodenných rutín alebo balení dôležitých darčekov pre kamarátov. Baliaci papier KÄNNETECKEN darčekom dodá zaručený šmrnc.

Kolekcia STICKAT prinesie do detských izieb živé, hravé farby a vzory. Praktické posteľné vrecká v sebe môžu ukryť čokoľvek – od knižiek určených na čítanie pred spaním až po najcennejšie hračky.

Keď už hovoríme o čítaní pred spaním, potreba dobrého spánku je nespochybniteľná. Nič sa nevyrovná pocitu „zababušenia sa“ do nových posteľných obliečok. Spánok je dôležitý pre zdravie našich detí a podporuje ich rast a vývoj. Posteľné obliečky FLICKÖGAGULTRATT boli navrhnuté špeciálne pre deti od 8 do 12 rokov. Sú vyrobené kombináciou bavlny a mäkkého lyocellu, pre dosiahnutie útulnej atmosféry, dobrej absorpcie a chladivého dotyku.

Úsmev na tvári hneď po prebudení vyčarujú vankúše THORINE, ktoré prichádzajú ako doplnok k posteľným obliečkam FLICKÖGAGULTRATT.

Ak majú vaše deti radi grafiku a jednoduché moderné vzory, nové posteľné obliečky TUVBRÄCKA sú pre ne ako stvorené. Ich dizajn vznikol v spolupráci medzi IKEA a zakladajúcou členkou kultovej švédskej dizajnérskej skupiny 10 Gruppen, Inez Svensson.