Na rekonštrukciu domu sa dôkladne pripravte

0
1118

Ak vás v blízkej dobe čaká rekonštrukcia domu, určite si uvedomujete, že na komfort, na ktorý ste boli doteraz zvyknutí, budete musieť na chvíľku úplne zabudnúť. Výraznejšie rekonštrukcie, najmä rekonštrukcia fasády a búranie priečok, vám domácnosť prevrátia hore nohami. Všadeprítomný prach, pracovné nástroje. Na rekonštrukciu domu sa dôkladne pripravte.

Pomoc od stavebných firiem

Ak nemáte v rodine žiadneho majstra, ktorý by vám pomohol rekonštruovať to, čo potrebujete, zavolajte si na pomoc stavebnú firmu s výbornými referenciami. Veľakrát práve stavebná firma pomôže odhaliť chyby a dokáže predísť ešte väčším problémom. Rekonštrukcia vás môže vyjsť o čosi drahšie. Budete mať však istotu, že všetko je dobre urobené a nebudete sa musieť báť, že v priebehu pár mesiacov budete musieť opäť rekonštruovať.

Náhradné bývanie

Ak začnete rekonštrukciu domu realizovať, musíte mať vopred premyslené, kde budete bývať. Ak nie je rekonštrukcia rozsiahleho charakteru, uskromníte sa, ale ak áno a rekonštrukcia sa bude sústreďovať aj na priestor, kde spávate, musíte mať vymyslené, kde budete spať a či nebude lepšie sa načas presťahovať k svojim blízkych, samozrejme ak budú ochotní poskytnúť vám dočasné útočisko.

Tip len pre vás 

Ak bývate na dome a zrovna plánujete rekonštrukciu fasády, určite vás bude zaujímať, ako zabrániť vtákom – konkrétne lastovičkám, aby si na vašom dome robili hniezda. Na trhu nebudete mať problém nájsť zábrany proti lastovičkám, ktoré dokonale ochránia vašu fasádu.