MORA od mája vybaví „chladnými“ dvierkami všetky rúry na pečenie

0
1242

Tradičná česká značka kuchynských spotrebičov MORA myslí nielen na bezpečnosť svojich zákazníkov ale aj ich detí. V máji rozširuje výrobu rúr s 3D chladením dvierok na všetky typy rúr. Nová konštrukcia dvierok spĺňa náročné požiadavky európskej normy znižujúcej teplo na čelnom povrchu spotrebiča.

Okrem toho má aj estetické a užívateľské výhody. Dvierka majú veľkú celosklenenú vnútornú plochu, ktorá sa veľmi ľahko čistí. Výhodou je možnosť sklo jednoducho demontovať a bez veľkej námahy umyť.

MORA už dávno nie je len o sporákoch, ktoré rodinám slúžili desaťročia. Nebolo totiž žiadnou výnimkou, že mnohí ľudia mali spotrebiče značky MORA aj viac ako 30 rokov a u mnohých slúžia tieto výrobky dodnes. Dnes už ponúka širokú paletu pomocníkov do každej modernej domácnosti. Nechýbajú ani vstavané spotrebiče, sklokeramické dosky, vstavané chladničky, mikrovlnné rúry, umývačky, či odsávače pár.

Značka MORA teraz umožňuje vybaviť celú kuchyňu v jednotnom a zároveň modernom štýle. Český výrobca s tradíciou siahajúcou až do roku 1825 postupne prispôsoboval výrobky meniacemu sa životnému štýlu. Výsledkom je súčasný premyslený dizajn, užívateľsky prívetivé ovládanie a inovatívne funkcie. Výrobky MORA sú navyše predávané za dostupné ceny.

Tento prístup si všimnete najmä pri výrobkoch ako je elektrická rúra s dotykovým ovládaním a komfortným zatváraním dvierok, plynová vstavaná sklenená doska s povrchom z tvrdeného skla, komínový odsávač pár s automatickým čistením vzduchu v miestnosti, vstavaná umývačka riadu s kapacitou až na 14 sád riadu alebo vstavaná chladnička s automatickým odmrazovaním.