Logitech predstavuje novú hernú myš G502 Proteus Spectrum

0
1312

Spoločnosť Logitech uviedla hernú myš s úplným názvom Logitech® G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse. Vďaka pridanému RGB podsvieteniu, ktoré si používatelia môžu sami upravovať, sa stal jej predchodca – najlepšie predávaná herná myš na svete Logitech® G502 Proteus Core – ešte lepšou. Aktuálny model G502 Proteus Spectrum si stále zachováva snímač pohybu s najvyšším rozlíšením DPI na svete, vyspelé schopnosti snímania na rôznom druhu povrchov a ladenie vyváženia ťažiska, no teraz vám ponúka ešte oveľa viac funkcií, ktorými môžete posunúť svoju hru a štýl vpred.

„Myš G502 Proteus Spectrum má úžasný snímač pohybu a teraz dostala aj používateľsky nastaviteľné podsvietenie,“ povedal Ujesh Desai, viceprezident a generálny riaditeľ divízie herných produktov spoločnosti Logitech. „Môžete ju naviac synchronizovať s iným vašim herným vybavením od Logitech G, ktoré má tiež RGB podsvietenie, a vytvoriť tak skutočne parádné efekty.“

Používateľsky prispôsobiteľné RGB podsvietenie

Prispôsobte si myš svojmu štýlu a prostrediu – k dispozícii máte až 16,8 miliónov farieb a reguláciu jasu prostredníctvom obslužnej aplikácie Logitech Gaming Software (LGS). Oživte svoju myš pomocou pulzujúcich svetelných schém alebo si nastavte, aby osvetlenie cyklicky prechádzalo kompletné farebné spektrum. Osvetlenie je možné synchronizovať s ďalšími produktmi Logitech G s RGB podsvietením.

Presný optický snímač pohybu s citlivou odozvou

Spoločnosť Logitech vybavila myš G502 Proteus Spectrum najvýkonnejším a najpresnejším optickým snímačom pohybu s označením PMW3366, ktorý zaisťuje maximálny výkon a precíznosť sledovania pohybu a tiež svoju exkluzívnou technológiou Logitech G Delta Zero™, ktorá vylepšuje spoľahlivosť mierenia. Herná myš Logitech G502 Proteus Spectrum má navyše ohromný rozsah rozlíšenia od 200 do 12.000 DPI s nulovou akceleráciou senzora, nulovým vyhladzovaním alebo filtrovaním a nulovým zaokrúhľovaním pixelov.

Možnosť ladiť vyváženie, tlačidlá, reakcie na povrch a hmotnosť

Kúzlo spočíva v možnosti prispôsobiť si všetko podľa seba. Aby vám myš pre vás celkovo vhodná vyhovovala ešte viac, môžete upraviť jej hmotnosť a vyváženie ťažiska, keď použijete a vhodne rozmiestnite niektoré z piatich závaží (alebo aj všetky) – každé váži 3,6 g. Prostredníctvom aplikácie LGS môžete tiež ľahko priradiť akýkoľvek príkaz alebo makro niektorému z 11 programovateľných tlačidiel.

Pre dosiahnutie optimálneho výkonu skalibrujte snímač, aby jeho odozva zodpovedala fyzikálnym a odrazovým vlastnostiam povrchu, ktorý pri hraní bude snímať. Ladenie odozvy podľa daného povrchu optimalizuje dynamický rozsah snímača tak, aby „počítal“ s vlastnosťami povrchu snímaného myšou a vďaka tomu mohol dosahovať maximálnu rýchlosť a výkon aj pri nižšej vzdialenosti, z ktorej je myš stále schopná snímať povrch pri nadvihnutí (lift-off distance – LOD).

Komfortné tvarovanie

Textúrované pogumované úchopy a príhodné rozloženie tlačidiel sú zárukou skvelého pocitu a ľahkého ovládania od prvej chvíle, keď myš vezmete do ruky. Herná myš Logitech G502 Proteus Spectrum má navyše samostatné ľavé a pravé tlačidlo, takže opora prstov je pevná a stabilná, vďaka čomu sú vaše kliknutia presné, spoľahlivé a s príjemným pocitom. Mechanické mikrospínače pod každým tlačidlom ešte viac zlepšujú dobrý pocit pri klikaní, jeho rýchlosť a presnosť. A vďaka hyper rýchlemu rolovaciemu koliesku s duálnym režimom máte aj lepšiu presnosť posunu pri krokovaní, rovnako ako možnosť bleskurýchlo preletieť dlhé webové stránky.

Cena a dostupnosť

Myš Logitech G502 Proteus Spectrum stavia na úspechu modelu G502 Proteus Core – najlepšie predávanej hernej myši na celosvetovej scéne. Očakáva sa, že herná myš G502 Proteus Spectrum bude v Európe k dispozícii začiatkom januára 2016 za odporúčanú maloobchodnú cenu 94,99 €.