Logi BASE: najjednoduchší spôsob, ako nabíjať a používať váš iPad Pro

0
834

Spoločnosť Logitech oznámila uvedenie dobíjacieho stojančeka Logi BASE s rozhraním Smart Connector™ určeného pre iPad Pro™, ktorý otvára nový spôsob, ako môžete dobíjať svoj iPad Pro s uhlopriečkou 12,9 alebo 9,7 palcov, zatiaľ čo ho používate. Dobíjací stojanček Logi BASE ako prvý svojho druhu vám poskytuje možnosť nastaviť pozorovací uhol v správnej polohe, aby ste si mohli príjemne užiť používanie aplikácií a zábavu v akejkoľvek miestnosti. Môžete písať na displeji alebo osloviť Siri a súčasne pritom váš iPad Pro dobíjať cez Smart Connector.

Tweetujte: Dobíjajte svoj iPad Pro cez Smart Connector. @Logitech predstavuje stojanček Logi BASE pre #iPadPro. Ďalšie informácie: http://blog.logitech.com/?p=24668

„Na jeseň sme predstavili klávesnicu Logi CREATE, ktorá bola prvou klávesnicou tretej strany kompatibilná s konektorom Smart Connector spoločnosti Apple,“ povedala Michele Hermann, viceprezidentka divízie mobilných zariadení v spoločnosti Logitech. „S príchodom nového iPadu Pro s uhlopriečkou 9,7 palcov máme radosť, že aj naďalej prinášame inovácie (nielen v podobe klávesníc), ktoré využívajú možností Smart Connectoru a pomáhajú vám využívať svoj iPad Pro naplno, kdekoľvek vo vašom dome alebo kancelárii.“

Stojanček Logi BASE je prvé zariadenie, ktoré vie dobíjať iPad Pro cez Smart Connector – a dobíjanie nebolo nikdy tak príjemné. Magnety dobíjacej kolísky navedú iPad Pro presne na správnu pozíciu voči Smart Connectoru, už nemusíte hľadať, kde je dobíjací konektor – stačí, aby ste svoj iPad Pro dali do stojanu a je to.

Stojanček Logi BASE je tým pravým miestom pre váš iPad Pro v každej miestnosti. Vďaka viac ako miliónu aplikácií navrhnutých špeciálne pre iPad a vďaka inteligencii digitálnej asistentky Siri, môžete začať svoj iPad Pro používať úplne novým spôsobom. Dajte si napríklad stojanček Logi BASE na kuchynskú dosku, aby ste na neho dobre videli keď budete variť podľa receptov alebo používať kuchárske aplikácie. Alebo môžete zavolať na Siri, aby vám pomohla nastaviť časovač, prepočítať šálky na gramy alebo niečo pridať do nákupného zoznamu. Aby ste mali pohodové ráno, postavte si svoj iPad Pro a stojanček Logi BASE na nočný stolík a keď sa prebudíte, môžete sa Siri opýtať, aké bude počasie alebo čo máte na tento deň v diári za úlohy. A v kancelárii si môžete svoj iPad Pro so stojanom Logi BASE postaviť vedľa notebooku alebo monitoru stolného počítača a získať tak dokonalú druhú obrazovku, ktorá vám pomôže dosiahnuť novú úroveň kreativity a produktivity.

Dobíjací stojanček Logi BASE k vášmu iPadu Pro jednoducho patrí. Od tela z hliníku najvyššej kvality, po špičkovú povrchovú úpravu a zaoblený tvar – všetky detaily sú vyhotovené tak, aby ladili s dizajnom iPadu Pro. Je radosť nielen sa na neho pozerať, ale hlavne ho používať.