Leto ešte neskončilo, užívajte si ho plnými dúškami

0
1103

Teploty mierne klesli, ale leto sa stále nekončí. Spríjemniť horúce letné dni, ktoré ešte máme pred sebou vám pomôžu malé domáce spotrebiče gorenje. S ich pomocou ľahko pripravíte zdravé a chutné letné dobroty.

Viete si predstaviť leto bez zmrzliny? Zdravú a chutnú domácu zmrzlinu vám pomôže vytvoriť viacúčelový mixér BPC2B. Vďaka výkonu až 1 500W a 30 000 otáčkam za minútu hravo rozdrví ľad na sneh alebo rozmixuje akúkoľvek zeleninu či ovocie. Dokonca sa nemusíte trápiť ani s krájaním na drobné kúsky či vyberaním jadierok. Výkonný motor si ľahko poradí aj s tvrdými škrupinami. Vašu domácu krémovú zmrzlinu budú deti, ale aj dospelí, určite zbožňovať. Mixér gorenje BPC2B vám pomôže aj s prípravou domáceho pesta, hodvábne zeleného smoothie, humusu ale aj obľúbeného arašidového masla. Skutočne univerzálny, jednoduchý a nenahraditeľný pomocník v kuchyni.

Smoothie vždy so sebou

Doma vyrobené šťavy sú plné vitamínov a minerálov, navyše sú lacnejšie a zdravšie ako väčšina z tých kúpených v obchode. Smoothie Maker gorenje BSM600W je pokladnica vitamínov a minerálnych látok, ktoré sú vždy k dispozícii. Umožní vám v krátkosti pripraviť si čerstvý ovocný alebo zeleninový nápoj. Všetky zložky sú mixované naraz vo viacúčelovej 600ml nádobe. Keď je váš nápoj hotový, stačí nasadiť veko a môžete si ho zobrať kamkoľvek so sebou! Do práce, do školy, na piknik s priateľmi, do posilňovne alebo len tak na prechádzku so svojimi deťmi. Zdravý nápoj je vždy po ruke.