Krásne a bohaté Vianoce so značkou Dove

0
1726

Značka Dove pripravila na tohtoročné Vianoce širokú ponuku darčekových balíčkov, ktorými zaručene urobíte radosť každej žene. Darčekové kazety a toaletné taštičky obsahujú rôzne kombinácie prípravkov z celého portfólia značky Dove. Balíčky tak ponúkajú veľa variantov výrobkov, predovšetkým s telovou a vlasovou kozmetikou, antiperspiranty, ale aj ďalšie produkty pre starostlivosť o ženskú krásu. Rovnako tak široké cenové rozpätie zaručí, že z vianočných balíčkov Dove vyberiete vždy ten pravý darček, či už pre babičku, mamičku alebo kamarátku.

Tohtoročné Vianoce si pre vás značka Dove prichystala naozaj pestrú ponuku balíčkov starostlivosti o ženskú krásu tak, aby si z nich vybral určite každý. K dispozícii sú balenia nie len v darčekových kazetách, ale aj v luxusných a zároveň praktických toaletných taškách. Vďaka nim môžete potešiť svojich blízkych kvalitnou kozmetikou, ktorá je synonymom prirodzenej ženskej krásy.

Mamičky a babičky určite ocenia rad pre zrelé ženy Dove pro•age, ktorý obsahuje vyživujúce prípravky pre starostlivosť o pokožku a tiež elegantný biely šál, ktorý skvele doplní šatník každej dámy.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 13,49 €

Vaša kamarátka si bude pochvaľovať neuveriteľne zmyselnú vôňu výrobkov Dove Purely Pampering (k dispozícii vo variante Pistácia a magnólia alebo Mandľový krém a ibištek), ktoré budú rozmaznávať jej zmysly a hydratovať pokožku.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 7,79 €

Milovníčky zimy ocenia špeciálnu darčekovú kazetu s ošetrujúcimi produktmi Dove Winter Care. Výrobky chrániace ženskú krásu aj v chladnom období sú ladené do nežnej ružovej farby a určite potešia každú ženskú dušu.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 10,69 €

Tie, ktoré sú verné klasickej „čistej“ vôni Dove, si tiež majú z čoho vyberať: pre intenzívnu výživu vlasov i pokožky je tu vlasová starostlivosť Dove Intensive Repair v balíčku s krémovým sprchovacím gélom. Prípadne môžete siahnuť po podobnej kazete Dove Nourishing Oil Care, v ktorej nájdete olejovú starostlivosť o vlasy spolu s novým vyživujúcim sprchovacím gélom Dove Caring Protection.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 10,99 €

Luxusnejšie balenie môžete dopriať fanúšičkám trendy kokosovej vône vo variante Dove Purely Pampering s kokosovým mliekom a vôňou jazmínu. Vyživujúci sprchovací gél, telové mlieko a šampón na farbené vlasy sa nachádzajú v praktickej a dizajnovo čistej toaletnej taštičke.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena: 12,59 €

Značka Dove je synonymom prirodzenej krásy, ktorá je vlastná každej žene a jej cieľom je, aby si ženy na celom svete uvedomili svoj ​​potenciál krásy. Vianočné balíčky Dove obsahujú nielen kvalitné produkty pre dokonalú starostlivosť o telo a vlasy, ale prostredníctvom nich značka Dove zároveň vysiela jasnú správu ženám, aby sa nebáli objaviť svoju skutočnú krásu.