Koniec bolestivému trápeniu

0
1222

Ak patríte k početnej skupine ľudí, ktorí trpia chronickými bolesťami svalstva, šliach, či kĺbov, určite viete, ako nás bolesť dokáže nepríjemne paralyzovať. Bolesť samotná je určite nepríjemnou záležitosťou. Horšie sú však jej následky – dopad na psychický stav, celkové oslabenie organizmu a v konečnom dôsledku zhoršená kvalita života. Keď vás bolesť obmedzuje už aj v bežných činnostiach, je najvyšší čas dať jej zbohom. S neurologičkou, MUDr. Beatou Váhovou z kliniky celostnej medicíny Medante, sme sme sa rozprávali o laserovom ošetrení- Hilterapii®, ktorá, ako sa zdá konečne prináša nádej na efektívne odstránenie chronických bolestí.

 

Čo je Hilterapia®?

Podstatou Hilterapie® je vysoká intenzita laserového žiarenia HILT, ktoré preniká hlboko do svalových a kostrových tkanív bez toho, aby poškodila povrchovú vrstvu kože. Aktivuje sériu biologických signálov, ktoré podporujú uzdravujúce a regeneračné procesy v tkanivách. Zaručuje odstránenie zápalov vnútorných tkanív, ktoré zároveň posilňuje a stimuluje. Aktivuje lymfatické odvodnenie a mikrocirkuláciu. „Hilterapia® dnes predstavuje najaktuálnejšie riešenie, úzko späté s ohromujúcimi inováciami vo vedeckom svete v liečbe a vyliečení bolestivých patológií spojených napríklad so šľachami, svalmi a väzmi“, vysvetľuje MUDr. Beata Váhová. Terapia poskytuje okamžité riešenie, ktoré je efektívne a má dlhotrvajúci účinok, pre plnohodnotný a kvalitný život.

Pre koho je vhodná?

Hilterapia® je efektívna v odstraňovaní bolestivých symptómov a problémov v kĺbovej mobilite, umožňujúc okamžité začatie rehabilitačného programu, poskytujúc tak okamžitú úľavu pre pacienta. „Táto terapia je určená na liečbu najhlbších ochorení svalovo-kostrového aparátu. Je preto ideálna na zvládnutie artrózy a všetkých bolestivých zápalových ochorení, ktoré postihujú kolená, ramená, boky, členky, chrbticu, lakte a ruky,“ upresňuje MUDr. Váhová. Využíva sa aj pri rehabilitačných terapiách pri zotavovaní sa zo zranení šliach, tendonitídy, vykĺbenín, burzitídy a iných traumatických problémov.

hlavné indikácie

  • Osteoartritída a degeneratívne procesy
  • Burzitída, synovitída, kapsulitída, tenisový lakeť
  • Tendonitída a tenosynovitída
  • Edém a traumy z vyvrtnutia
  • Post traumatické patológie spôsobené aj z neprimeranej námahy
  • Adduktorový syndróm, tibio
  • tarzálne vytknutia, poškodenia chrupavky kolena, športové traumy