Karel Gott koncertoval vo Vysokých Tatrách. V Grand Hoteli Kempinski High Tatras odohral už svoj druhý koncert

0
1386

Hudobná legenda – Karel Gott koncertoval v sobotu večer vo Vysokých Tatrách. Na jeho vystúpení odzneli jeho najväčšie hity ako Ráno jedu dál, Lady Karneval, ale aj Dám dělovou ránuKdepak ty ptáčku hnízdo máš.

„Vrátil som sa do Vysokých Tatier po dvoch rokoch veľmi rád,“ povedal Karel Gott po koncerte, ktorý predstavil hosťom Grand Hotela Kempinski High Tatras. Zmenou oproti predchádzajúcemu komornému koncertu bola prítomnosť skvelého gitaristu Charlieho Blažka. Vďaka tomu mohol niekoľkonásobný Zlatý Slávik zaradiť
do programu aj ďalšie skladby. „Okrem romantických hitov, ktoré sú aktuálne teraz v máji – mesiaci lásky, nechýbali ani osvedčené hity ako Pretty Woman a Ráno jedu dál. Karel tiež predstavil hity z pera Karla Svobodu Paganini a Jdi za štěstím,“ prezradil moderátor Petr Sálava, ktorý prišiel na koncert s Karlom Gottom a jeho hudobníkmi.

Karel Gott už u nás v Grand Hoteli Kempinski koncertoval. Vtedy sme mu
pri príležitosti jeho narodenín odovzdali symbolický kľúč od hotela s odkazom,
že dvere nášho hotela sú pre neho vždy otvorené. Sme radi, že prijal naše pozvanie a prišiel opäť predstaviť niečo špeciálne našim hosťom,“
povedalagenerálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras Kathrin Noll.

Pred letom oslávi Deň detí v tatranskom hoteli svojim veselým programom pre deti duo Spievankovo. V tradícii hudobných koncertov bude pokračovať najluxusnejší hotel vo Vysokých Tatrách aj po letnej prestávke. Hudobní nadšenci sa môžu tešiť na IMT Smile, Vaša Patejdla & Violins a tiež na Mekyho Žbirku.

foto: Grand Hotel Kempinski High Tatras