Hubert radí: Ako sa štýlovo rozlúčiť so slobodou

0
1104

Príprava na veľký deň sa nezaobíde bez rozlúčky so slobodou, ktorá bude pamätná nielen pre budúcu nevestu, ale pre všetky pozvané priateľky. Dajte si pohárik lahodného sektu, pohodlne sa usaďte a plánovanie štýlovej rozlúčky sa môže začať!

  • Vedeli ste, že história rozlúčky so slobodou siaha do konca 19. storočia? V tomto období boli obľúbené najmä tzv. čajové večierky. Moderná verzia rozlúčky, ako ju poznáme dnes, sa začína objavovať v 60. rokoch minulého storočia.
  • Chcete zažiť niečo originálne? Skúste tematickú rozlúčku v duchu filmového večera, swingu, či rock´n´rollu, zvoľte si to čo je vám všetkým najbližšie. Spoločné „poznávacie znamenie“ by nemalo chýbať, stavte preto na rovnakú farbu šiat alebo doplnkov.
  • Podľa nepísaného pravidla je to najbližšia priateľka nevesty, ktorá zorganizuje program večera. Pokiaľ sa chce na organizácii podieľať nevesta, smelo do toho, mala by však ponechať priateľke voľné ruky pre prekvapenie.
  • Výber miesta je nepochybne dôležitý. Posedenie v podniku a presuny na diskotéky sú najobvyklejším riešením, môžete však staviť na wellness víkend v spojení s masážami a súkromným hotelovým barom, kde vás nebude nikto rušiť.
  • Počas dňa „D“ je všetko dovolené, sviatočnú atmosféru si môžete dopriať hneď zrána pohárikom sektu k raňajkám. Hubert Grand blanc s elegantným dizajnom je príjemne ľahký, bude preto výborným spoločníkom pri raňajkovom stole.
  • Ak vás čaká celodenný program s rôznymi aktivitami, nezabudnite sa osviežiť. Každá z vás môže mať pri sebe „kabelkovú verziu“ Hubert club polosladký v praktickej 0,2 fľaši na pripomenutie výnimočnosti každého okamihu tohto dňa.
  • Prekvapte budúcu nevestu spomienkou na časy, keď bola každá z vás „single“. Navštívte všetky vaše obľúbené kaviarne, reštaurácie a podniky, v ktorých ste spoločne trávili čas. Večeru môžete spestriť niečím vtipným – pripravte si pre priateľku zoznam otázok „na telo“, ktoré sa týkajú zoznámenia so ženíchom, dôležitých momentov v ich živote a zistite, či si bude všetko pamätať.
  • Nezabudnite na zážitkové a vtipné dary pre nevestu v podobe výletu po meste v limuzíne, podväzkov, korunky so závojom, pre odvážne aj striptéra, či exkluzívny sekt Hubert Johann s lupienkami zlata, ktorý bude príjemnou spomienkou na rozlúčku so slobodou.

Náš tip: Aby ste si užili večer podľa predstáv a mali príjemné spomienky, vyhýbajte sa miešaniu rôznych druhov sektov. V prípade, že sa miešaniu nevyhnete, začnite suchými sektami a sladké si nechajte na záver.

foto:TS_Hubert