Hubert Blanc de Noir spojenie elegancie a krásy

0
995

Do portfólia prémiových sektov spoločnosti Hubert J.E. pribudla novinka Hubert Blanc de Noir, ako v poradí už druhý odrodový sekt. Toto biele šumivé víno v sebe prekvapivo ukrýva šťavu z tmavého hrozna, odrody Cabernet Sauvignon. 

Elegantný prémiový sekt Hubert Blanc de Noir sa vyrába metódou transvals z odrody Cabernet Sauvignon. Táto neskoro dozrievajúca odroda je považovaná za kráľa modrých muštových odrôd. Už názov sektu napovedá, že pôjde o veľmi zaujímavé šumivé víno. Blanc de noir môžeme voľne preložiť ako biele víno vyrobené z tmavého hrozna. Vyrába sa veľmi jemným a pomalým lisovaním modrej odrody, aby sa neuvoľnil farebný pigment ukrytý v šupkách bobúľ. Opatrným postupom sa získava čistá, skoro bezfarebná šťava, z ktorej následne po sekundárnej fermentácii vzniká biely ušľachtilý sekt Hubert Blanc de Noir.

Sekt Hubert Blanc de Noir sa pýši zlatistou farbou a dlhotrvajúcim perlením. Svojou dokonalou chuťou, plnou sviežosti exotického ovocia a čerstvého biskvitu uspokojí aj tých najnáročnejších milovníkov kvalitných sektov.

Už sa stalo tradíciou, že každú novinka krstí uznávaná osobnosť. Krstným otcom nového odrodového sektu Hubert Blanc de Noir sa stal známy módny návrhár Boris Hanečka. Krstilo sa lupeňmi bielych ruží, ktoré predstavujú eleganciu, krásu a vôňu nového šumivého vína.