Hitom slovenských svadieb sa stali Chutné kytice

0
4770

Svadbu chce mať každá nevesta dokonalú – od výzdoby cez pohostenie a zábavu až po darčeky pre svadobných hostí. Práve preto by na žiadnej svadbe nemali chýbať ovocné CHUTNÉ KYTICE, ktoré počas predchádzajúcich dvoch svadobných sezón vždy splnili aj tie najnáročnejšie požiadavky. A oprávnene – sú totiž krásnou a originálnou dekoráciou, chutným občerstvením a milým darčekom pre svadobčanov v jednom. Preto by nemali chýbať ani na vašej svadbe!

Aké sú svadobné CHUTNÉ KYTICE?

  • Skutočne jedinečná svadobná výzdoba

Túžite po niečom milom, originálnom a zároveň praktickom? Niet lepšej výzdoby na váš svadobný stôl než je čerstvá a voňavá chutná kytica. Prežiari svadobnú sálu, ohúri i tých najnáročnejších hostí a navyše stačí natiahnuť ruku, keď dostanete chuť na ľahké občerstvenie. CHUTNÉ KYTICE dokážu prispôsobiť vzhľad svojich výrobkov s akoukoľvek svadobnou výzdobou a požiadavkami, aby pomohli dotvoriť mimoriadny estetický a chuťový zážitok.

  • Svieže a ľahké svadobné občerstvenie

chutnacokolada

Vytvorené iba z prvotriedneho čerstvého ovocia a pravej belgickej čokolády, sú CHUTNÉ KYTICE výbornou alternatívou klasickej ovocnej misy či tradičných zákuskov. V spojení s čokoládovou fontánou sú ideálnym občerstvením hlavne na letných svadbách, kde si svadobčania radi doprajú ovocné osvieženie. Aranžmány z kúskov čerstvého ovocia sa zase vynikajúco hodia do sladkého bufetu, ale tiež ako osvieženie po obrade alebo nápaditý dezert.

  • Darček, ktorý si vychutná každý

chutnekytice

CHUTNÉ KYTICE ako alternatíva klasickej výslužky? A prečo nie! Ak chcete vašim najbližším dopriať prémiové darčeky, ktoré ešte na inej svadbe nedostali, sú tým pravým riešením. Zvoliť si môžete druh ovocia, čokolády, typ zdobenia a balenie, ktoré vám najviac vyhovuje. Jahody vyzdobené ako nevesta a ženích? Alebo čokoládová kocka do kávy s luxusne napísanými iniciálkami mladomanželov a dátumom svadby? Pre CHUTNÉ KYTICE to nie je žiadny problém. Užite si váš deň chutne a naplno!

svadba_chutnakytica