Ešte tento rok stihnete atraktívny pobyt v Kúpeľoch Luhačovice

0
1172

Silvestrovské pobyty v Kúpeľoch Luhačovice (Lázních Luhačovice) patria k najobľúbenejším a stáli klienti si ich rezervujú aj rok dopredu. Aj tento rok je o Luhačovice enormný záujem a ak si chcete aj vy vychutnať záver roka v ich čarokrásnom prostredí, máte jednu z posledných možností kúpiť si pobyt. Na predaj zostávajú už posledné miesta. Neváhajte, v cene pobytu na vás čaká aj silvestrovský galavečer v spoločenskom dome s moderátorom Alešom Cibulkom, vystúpia aj Standa Hložek, ABBA Chiquita Revival a ďalší. Informoval o tom Ing. Jiří Dědek, MBA, výkonný riaditeľ Kúpeľov Luhačovice.

„Celkom vypredaný je už hotel Alexandria – naša vlajková loď wellness pobytov, ale plno hlási aj Jurkovičov dom, Dom Bedřicha Smetanu, Jestřábí, Alpská růže, Vila pod Lipami, Myslivna, Riviera… Voľné miesta máme ešte v hoteli Palace a vlani zrekonštruovanom kúpeľnom hoteli Morava. Silvestrovská kúpeľná kúra v Morave od 27. 12. 2016 do 2. 1. 2017 (šesť nocí) klienta vyjde v dvojlôžkovej izbe od 281 eur (7 580 Kč) do 334 eur (9 020 Kč),“ konštatoval J. Dědek.

Dodal, že v cene je aj silvestrovský galavečer v spoločenskom dome (welcome drink, večera formou bohatého rautu s neobmedzenou konzumáciou vybraných teplých, studených i sladkých lahôdok, bohatý zábavný silvestrovský program, ohňostroj). Silvestrovský balíček ďalej zahŕňa: 6-krát ubytovanie, 6-krát raňajky formou bufetu, 1-krát slávnostnú uvítaciu večeru, 3-krát večeru, 1-krát sviatočnú novoročnú večeru, kúpeľný program, 1-krát konzultáciu s lekárom, 1-krát prírodný uhličitý kúpeľ, 1-krát bublinkový kúpeľ s prísadou podľa vlastného výberu, 1-krát klasickú masáž (čiastočnú), 3-krát inhaláciu (individuálne), denne pitnú kúru liečivých minerálnych vôd.

„Nielen Silvester je už väčšinou vypredaný. Rovnako tak je takmer vypredaný pobyt Adventná relaxácia v Jurkovičovom dome. Voľný je ešte Advent v Alexandrii v termíne 27. 11. – 18. 12. 2016. Zostáva tiež niekoľko voľných miest k zakúpeniu výnimočného pobytu Vianoce v Alexandrii. Obrovský záujem o tieto obľúbené pobyty v závere roka v Kúpeľoch Luhačovice je dôkazom, že Silvester nemusí byť len o hluku a množstve ľudí na námestí, ale dá sa stráviť aj príjemne, v atraktívnom prostredí kúpeľov,“ konštatoval J. Dědek.

Do zimy je však ešte ďaleko a preto Kúpele Luhačovice pripravili akčné balíčky na jesenné obdobie. Patrí k nim Jesenná relaxácia v Alexandrii a Víkend pre single cestovateľov, rovnako v hoteli Alexandria. V úvode roka 2017 je k dispozícii Novoročný kúpeľný pobyt v hoteli Palace.

Kúpele Luhačovice, a. s., sú najväčšou spoločnosťou poskytujúcou kúpeľné a rekreačné služby v Luhačoviciach. Liečia sa tu ochorenia dýchacích ciest, pohybového aparátu, tráviaceho ústrojenstva, látkovej výmeny (cukrovka), obehového ústrojenstva a onkologické ochorenia. Okrem kúpeľných pobytov je to ideálne miesto pre strávenie wellness víkendov a relaxačných pobytov.