Energie2 znižuje od septembra ceny zemného plynu

0
990

Slovenský dodávateľ zemného plynu a elektrickej energie – spoločnosť Energie2, a. s., Bratislava znižuje od 1.septembra ceny zemného plynu pre svojich zákazníkov z radov obyvateľstva i pre malé podniky. Oproti cenám z januára 2015 ušetria domácnosti za plyn v priemere 4,5 % a malé podniky 2,8 %. Energie2 tak bude mať naďalej nižšie ceny za plyn  ako tradičný dodávateľ. Informoval o tom riaditeľ Energie2 Dávid Vlnka.

,,Ide v poradí už o druhé zníženie cien v tomto roku, keď od januára 2015 naša spoločnosť znížila cenu plynu pre malé firmy a domácnosti až o 5 %. Zákazníci Energie2, pri terajšom septembrovom znížení cien, na ročnej báze ušetria v jednotlivých tarifách desiatky až stovky eur. Aj keď dominantný tradičný dodávateľ zemného plynu na Slovensku, ktorým je  SPP, tiež zníži svoje ceny ako avizoval, my budeme stále lacnejší a naša cena bude pre zákazníkov výhodnejšia. Predpoklady na zníženie cien plynu priniesol vývoj na burzách s touto komoditou. Spolupráca so zahraničnými výrobcami a dodávateľmi energií nám umožňuje flexibilne a operatívne reagovať na vývoj trhu, aktuálnu situáciu a potreby zákazníkov,“ konštatoval  D. Vlnka.

Ďalej poukázal na to, že zákazníci, ktorí nie sú viazaní na dobu určitú a vymenia svojho doterajšieho dodávateľa za Energie2 v priebehu septembra, sa môžu z nových cien zemného plynu tešiť už od 1. novembra 2015. Už najbližšiu vykurovaciu sezónu tak môžu ušetriť na kúrení značnú sumu.

,,Kto chce mať nižšie ceny plynu, mal by sa obrátiť na Energie2 čo najskôr. Oplatí sa vymeniť drahšieho dodávateľa za Energie2. Pri zmluve na dobu neurčitú môže zákazník zmenu realizovať prakticky kedykoľvek po uplynutí výpovednej lehoty jeden mesiac. Zmena je zdarma a všetky potrebné kroky k zmene dodávateľa urobí spoločnosť Energie2. Stačí iba podpísať zmluvu o dodávke a plnú moc a poskytnúť kópiu poslednej vyúčtovacej faktúry. Zmluvu môžu zákazníci uzatvoriť online prostredníctvom webu, alebo cez obchodníkov priamo u nich doma. V ponuke máme zmluvy na 1 rok, 2 roky, 3 roky, alebo v prípade Nebeskej ponuky až na 6 rokov. Pracovníci nášho call centra radi poskytnú ďalšie informácie a zodpovedia akékoľvek otázky zákazníkom,“ uzavrel D. Vlnka.

Energie2 prináša domácnostiam aj podnikateľskej verejnosti rôzne benefity, medzi ktoré patrí jednoduchá komunikácia a prehľad, lebo elektrinu a plyn dodáva jeden dodávateľ. Každý klient vyžaduje osobitný mix služieb. Ceny preto Energie2 kalkuluje na mieru každému klientovi osobitne podľa spotreby, distribučnej sadzby a ďalších požiadaviek. Zmenou dodávateľa plynu a elektriny ušetrí zákazník peniaze za energie. K zákazníkom Energie2 patria tisícky domácností, malých, stredných i veľkých firiem, ale aj obce a mestá. Medzi produkty Energie2 patria dodávky elektrickej energie a zemného plynu koncovým zákazníkom, zvýhodnené podmienky pri dodávke oboch komodít súčasne, zvýhodnené ceny pre domácnosti firemných zákazníkov, odborné energetické poradenstvo (optimalizácia a nastavenie technických parametrov odberného miesta), facility management (technické a servisné úkony, správa budov) a doplnkové produkty na úsporu energií.

Energie2 sa počas piatich rokov na trhu stala stabilným a jedným z popredných slovenských dodávateľov elektrickej energie a zemného plynu. Cieľom spoločnosti je, aby jej zákazníci boli spokojní a preto svoju firemnú politiku individuálne prispôsobuje ich potrebám. Tento prístup prináša úspech a počty nových zákazníkov sa každý rok zvyšujú.  Energie2 je slovenská spoločnosť, no rovnako dodáva domácnostiam a firmám aj v ďalších štyroch krajinách EÚ (Českej republike, Poľsku, Maďarsku a Chorvátsku).