DOPRAJTE SI EXKLUZÍVNY PÔŽITOK S TYČINKOU LEDOVÉ KAŠTANY EXTRA HORKÉ

0
1623

Bratislava, 3. februára 2014 – Rozmaznajte svoje chuťové poháriky a rozjasnite chladné dni s obľúbenou limitovanou edíciou tyčinky Ledové Kaštany v extra horkej verzii. Neváhajte a doprajte si tento jedinečný pôžitok. Ale pozor, Ledové Kaštany Extra horké prichádzajú na trh v limitovanom množstve i čase. Dlho nerozmýšľajte, aby vám ich ostatní nevyfúkli!

Vieme, že Ledové Kaštany Extra horké ste si veľmi obľúbili, preto sme sa rozhodli splniť vaše prianie a vrátiť tyčinky do obchodov. Extra horká čokoláda so zvýšeným podielom kakaa pošteklí vaše chuťové poháriky a jedinečná chuť kakaovoorieškovej náplne vám zaručí chvíle pohody. Kým si túto jedinečnú čokoládovú tyčinku nevychutnáte do posledného sústa, neodtrhnete sa od nej.

Harmonická chuť kakaovoorieškovej náplne v kombinácii s extra horkou čokoládou vás zaručene nenechá pokojnými. Keď ju raz ochutnáte, budete si ju chcieť vychutnávať stále viac a viac. No pozor, táto obľúbená čokoládová tyčinka ORION prichádza na slovenský trh v limitovanom množstve i čase, tak neváhajte a nakúpte si ju i do zásob.

Ledové Kaštany Extra horké (50g) – odporúčaná maloobchodná cena 0,49 EUR.

Vašu obľúbenú tyčinku v extra horkej verzii si môžete kúpiť už od februára. Nezabudnite, že klasické Ledové Kaštany, ale i Ledové Kaštany Extra horké sú obľúbená ingrediencia všetkých skúsených cukrárov, napríklad do rolád alebo rozpustené do čokoládových poliev. Vyskúšajte, určite neoľutujete!

O značke ORION a spoločnosti Nestlé:

Tradičná značka cukroviniek ORION patrí najväčšej potravinárskej spoločnosti sveta Nestlé, založenej už v roku 1866. Nestlé zamestnáva viac než 280 000 zamestnancov v 443 závodoch a 81 krajinách. Na slovenskom trhu pôsobila už v rokoch 1890 až 1948. V Slovenskej republike Nestlé vyrába v závode Prievidza dehydratované kulinárske výrobky pod značkami Maggi a Carpathia. Na slovenský trh uvádza Nestlé taktiež čokoládové a nečokoládové cukrovinky pod značkami ako ORION, Modré z neba, Študentská pečať, Deli, Margot, Bon pari, JOJO, Lentilky, ako aj ďalšie výrobky pod medzinárodnými značkami – tyčinky Kit kat, rozpustnú kávu Nescafé, dojčenskú, detskú aj klinickú výživu Nestlé, potravu pre domáce zvieratá Purina, Friskies a Darling a prémiové zmrzliny Mövenpick. Raňajkové cereálie Nestlé ako Fitness alebo Nesquik uvádza na trh spoločnosť Cereal Partners Slovak Republic, spoločný podnik Nestlé a General Mills.