Doprajte bielizni dokonalú starostlivosť

0
843

O bezchybný vzhľad oblečenia sa postarajú práčky a sušičky gorenje s technológiou SensoCARE, ktorá garantuje maximálnu funkčnosť s ohľadom na individuálne potreby.

Práčky a sušičky gorenje s technológiou SensoCARE zvládajú mimoriadne jemnú starostlivosť o bielizeň na jednotku. Bielizeň si aj po praní vďaka novej technológii udrží pôvodný vzhľad. A navyše, už nebudete musieť strácať čas úmorným žehlením. Už žiadna pokrčená bielizeň alebo nevzhľadné záhyby na nesprávnych miestach. Doprajte vašej bielizni tú najlepšiu starostlivosť s generáciou SensoCARE práčok a sušičiek gorenje! Nemalá investícia do kvalitného a nadčasového modelu už nepríde nazmar.

Vyvinuté pre individuálne potreby

Práčky s technológiou SensoCARE sa vyznačujú mimoriadnou spoľahlivosťou, dlhou životnosťou, úspornou prevádzkou a šetrnou starostlivosťou o najrôznejšie druhy materiálov. Poskytujú maximálny užívateľský komfort a mnohé šikovné riešenia. Šetria tiež životné prostredie! Nové práčky gorenje s funkciou Go Green patria do energetickej triedy A – 50 %, čo znamená, že majú o polovicu nižšiu spotrebu ako spotrebiče v energetickej triede A. Extrémne výkonný, spoľahlivý a tichý InverterPowerDrive motor zvláda zaťaženie až 9 kg s rýchlosťou odstreďovania až 1 600 otáčok za minútu. Efektívnu prevádzku riadi osem inteligentných senzorov, ktoré strážia a optimalizujú spotrebu vody, energie a času.

Ponuka programov a funkcií práčok generácie SensoCARE je naozaj bohatá a poradí si s každým problémom. Rozdelenie programov je logické a prehľadné. Vybrať si môžete z najpoužívanejších a špeciálnych programov. O 42 % úsporu času sa postará TimeCare, mimoriadne intenzívny a rýchly spôsob prania. S efektívnym programom EcoCare ušetríte až 57 % energie. Medzi obľúbené programy patrí napríklad UltraWhite, PerfectBlack, HandWash alebo NightWash (tichá prevádzka v noci). Najnovšie majú práčky generácie SensoCARE aj programy na odstránenie rezistentných škvŕn od kávy, vína alebo ovocia. Na výber je aj program na pranie oblečenia pre malé deti. Vďaka špeciálnej funkcii sa nemusíte báť roztočov vo svojej posteľnej bielizni. Nová funkcia OptiDrum automaticky rozozná váhu bielizne a pomocou IQ senzora prispôsobí ďalšie nastavenie.

Ideálne pre alergikov

Špeciálnym režimom je AllergyCare, ktorý poskytuje pranie bielizne bez alergénov a to vďaka o 49 % intenzívnejšiemu a dlhšiemu oplachovaniu, než je obvyklé. Všetky režimy sú optimalizované tak, aby umožnili vynikajúce výsledky prania a dokonalé ošetrenie pranej bielizne. Jednou z práčok novej generácie, ktorá to dokáže, je voľne stojaca automatická práčka gorenje W7643L. Okrem chytrých programov disponuje aj premyslenými ergonomickými riešeniami. Špeciálne vyvinutý bubon je extrémne hladký a priestranný, preto sa nemusíte obávať neželaného poškodenia svojho oblečenia počas prania.

Nestrácajte čas žehlením

Ďalšie produkty z radu SensoCARE, sušičky na bielizeň, sú energeticky úsporné, tiché a majú množstvo veľmi užitočných funkcií. K tým, ktoré vás obzvlášť nadchnú, patrí parná technológia, vďaka ktorej sú tkaniny po usušení mäkké, hladké a rovné. Následné žehlenie sa tak stáva menej náročným a podstatne efektívnejším, ako kedykoľvek predtým! Para je ideálna aj na „osvieženie“ bielizne, ktoré nie je špinavé – napríklad dek alebo zimných búnd. SensoCARE sušičky ponúkajú veľa ďalších pozoruhodných benefitov. Odborníci z Gorenje sa inšpirovali prírodou a nové sušičky vybavili ionizátormi. Anióny vyhladia vlákna, odstránia záhyby a statický náboj nahromadený v priebehu sušenia. Bielizeň bude príjemne hebká a mäkká. Ionizátor sa postará o efektívne odstránenie baktérií, roztočov, prachu a nepríjemných pachov z bielizne, vrátane intenzívneho pachu tabakového dymu. Veľkou výhodou je určite XXL bubonenergetická trieda A+++. Program RefreshSteam oživí bielizeň bez nutnosti predchádzajúceho prania. Funkcia TwinAir uľahčí následné žehlenie tkanín. Taktiež sušičky SensoCARE sa môžu pýšiť naviac senzormi SensorIQ, ktoré pomáhajú ich inteligentnému nastaveniu, presne na mieru každého sušenia.