Color Mask Dark Chocolates: Zmyselná kolekcia čokoládových odtieňov

0
1195

Viete, čo majú spoločné úspešné herečky Dakota Johnson, Marion Cotillard a Keira Knightely? Všetky zažiarili počas noci Oscarov nielen vďaka nádherným róbam, ale aj záplavou tmavohnedých vlasov. S novou kolekciou Color Mask Dark Chocolates od Schwarzkopf zažiarite aj vy! Nechajte sa inšpirovať výberom hnedých odtieňov – pre očarujúcu farbu a až o 30% viac starostlivosti pre vaše vlasy.[1]

Čerešňovohnedý, hnedá pralinka alebo tmavohnedý. Je len na vás, pre ktorý odtieň čokolády sa rozhodnete. Najnovšia prémiová kolekcia s perfektným krytím šedín vlasy zároveň ošetrí. Tajomstvo tkvie v bambuckom masle, ktoré je pridané do vlasového kondicionéru. Obsahuje totiž vitamíny A a E, ktoré vyživujú vlasy od korienkov až po končeky. Nemastná báza rovnomerne vstrebáva nadbytočný olej do vlasovej pokožky. Vlasy tak nie sú ťažké, ale krásne hebké. Aktívne aminoproteíny posilňujú vlasové vlákna, čím sa postarajú o to, aby boli vlasy žiarivé.

Jednoduchý spôsob nanášania

Farby Schwarzkopf Color Mask sú okrem podmanivých odtieňov výnimočné spôsobom nanášania. Jednoducho zmiešajte farbu v pribalenom tégliku a aplikujte ju prstami ako masku na vlasy. Vďaka krémovej konzistencii farba nesteká. Šediny perfektne prekryje a výsledkom sú zdravo vyzerajúce vlasy.

Farby Color Mask Dark Chocolates sú najnovším prírastkom sortimentu Color Mask od Schwarzkopf. Spolu tak tvoria portfólio 20 odtieňov – od „cool“ blond až po trendy hnedé. Rozmaznávajte vaše vlasy príťažlivými čokoládovými odtieňmi z pohodlia vášho domova.

Color Mask Dark Chocolates sú dostupné od začiatku roka 2015 a prichádzajú v troch odtieňoch:

–       Color Mask čerešňovohnedý (688) – pre červenohnedé vlasy, ktorým nemožno odolať

–       Color Mask hnedá pralinka (668) – bonbónik, ktorý vlasy rozmazná sladkým a žiarivým leskom

–       Color Mask tmavohnedý (400) – poskytuje vlasom prirodzenú tmavohnedú farbu a lesk

Nezáväzne odporúčaná maloobchodná cena Schwarzkopf Color Mask je 5,99€.