Čokoládové dobrodružstvo

0
1072

Sú ľahké, chutné, chrumkavé. Hodia sa do kabelky aj do batohu, do práce aj na výlet. Nové Cornies kukuričné s mliečnou čokoládou sa oplatí mať po ruke, pretože nikdy neviete, kedy vás prepadne hlad.

Nové Cornies kukuričné s mliečnou čokoládou od Racio v sebe spájajú výhody zdravej kukurice a kvalitnej čokolády. Poznáte predsa účinky čokolády, odbúrava stres, pôsobí antidepresívne a zlepšuje náladu. V spojení s celými zrnami kukurice, ktoré obsahujú vitamíny B, minerálne látky ako fosfor, draslík a magnézium, tvorí ideálnu kombináciu chutnej dobroty, po ktorej nemusíte mať výčitky svedomia.

Keď vás poobede chytí neprekonateľná chuť na niečo sladké, a zároveň sa snažíte ešte stále dodržiavať novoročné predsavzatia, tento malý prehrešok nebudete musieť odpykávať dve hodiny vo fitku. Výborne si pochutíte, zaženiete hlad, a ešte sa vám aj zmestia do kabelky. Ak vyrážate cez víkend na výlet, nezabudnite si zbaliť do batohu Cornies kukuričné s mliečnou čokoládou. Dodajú vám energiu a zbytočne nezaťažia váš organizmus.

Každé praktické 75-gramové balenie Cornies kukuričné s mliečnou čokoládou obsahuje 100 % prírodné zložky, chutnú mliečnu čokoládu a celé zrná kukurice.

Priemerná predajná cena: od 0,83 € / balenie 75 g