Buďte súčasťou Heráleckého festivalu lásky na zámku Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE*****

0
1024

Nasadnite na romantickú vlnu mesiaca máj a doprajte si chvíle oddychu na zámku Chateau Herálec. Lásku, pocit intimity a spojenia podnecujú nielen rozľahlé a skvostné priestory zámockého parku, ale i unikátny interiér a celkový koncept hotela. Spečaťte si so svojím milovaným a svojou milovanou to najcennejšie romantické puto, ktoré medzi vami je a naplánujte si jedinečné chvíle plné blízkosti v hoteli Chateau Herálec.
Najromantickejšie obdobie roka
Nechajte sa zviesť a rozmaznávať romantickou vôňou májovej lásky a v sprievode svojich milovaných zažite romantickú noc nielen plnú hviezd, ale i nezabudnuteľných pocitov v unikátnom hotelovom koncepte Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE. Svoje puto „uzamknite“ pod rozkvitnutými korunami stromov a ako dôkaz lásky si domov odneste päť prekrásnych okvetných lístkov heráleckej ruže spojených v jeden v podobe maličkosti, ktorá vám tieto dokonalé chvíle bude neustále pripomínať. Čarokrásny päťhviezdičkový zámok je jedným z bezpochyby najromantickejších zámkov v našom okolí a je tou správnou voľbou pre vás a vašich milovaných. Noci, ale i dni plné lásky sú zaručené.
Dostupnosť
Päťhviezdičkový zámok Chateau Herálec sa nachádza len na skok v susedných Čechách v oblasti Vysočina s výbornou dostupnosťou, priamo z diaľnice D1. Svojou jedinečnou rozlohou, zámockým prostredím a luxusným ubytovaním si získa každého návštevníka hneď pri príchode a učarí mu natoľko, že sa sem budete chcieť vracať stále znova a znova.
Čaro prostredia
Atmosféra zámku na vás bude dýchať svojou minulosťou prepojenou so súčasnosťou. Vôňa rozkvitnutých orgovánov a rozľahlosť anglického parku nabáda na prechádzky krásnou okolitou prírodou a na čerstvom vzduchu. Piknik, alebo uvoľnené posedenie v krásnom prostredí len podnieti blízkosť s vašimi milovanými. Svoju lásku  „Na Chateau Herálec robíme všetko preto, aby bol pre vás pobyt na našom zámku dokonalým zážitkom a spomienka na neho vám zostala vrytá hlboko v pamäti. Zážitok sa začína vytvárať už pri vašom príchode, keď prvýkrát uzriete v skutku impozantnú siluetu tohto architektonického diela s červenými vežičkami, ktoré hrdo vyčnievajú do krajiny viac ako štyri storočia. Keď prekročíte vstupné brány cez nádherné dobové vstupné vráta, budete ohromení krásou a veľkorysosťou priestoru a začínate prežívať zážitok, ktorý sme pre vás pripravili,“ potvrdzuje majiteľka a zároveň zámocká pani hotela Chateau Herálec, pani Alexandra Kasperová.
Gurmánsky zážitok nielen pre zaľúbených
Okrem nezabudnuteľného ubytovania je prvotriedny servis, to, na čo sa môžete v zámku Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L´OCCITANE spoľahnúť. Chcete potešiť svoju polovičku dobrým jedlom, alebo priam gurmánskym zážitkom? Pre labužnícke jazýčky sú priestory zámku priam stvorené.
Chateau Herálec ponúka v štýlovej zámockej reštaurácii HONORIA delikátnu gastronómiu bez chemických prísad a ochucovadiel pripravenú z čerstvých lokálnych surovín. Chuť a vôňu pripravených jedál dopĺňa široký výber lahodných vín z archívnej zámockej vínnej pivnice. Špecialitou Chateau Herálec je zbierka francúzskych vín z oblasti Bordeaux, jedna z najväčších zbierok tohoto druhu v Čechách. A keď hovoríme o gastrozážitkoch na Chateau Herálec, určite vyskúšajte najnovšiu delikatesu zo zámockej kuchyne  – domáce zámocké paštéty podávané s hrubozrnou horčicou, figami, brusnicami, šalviovým olejom a zmesou korenia. K tomu chrumkavý chlebíček pečený priamo na zámku a brioška. Vyskúšate králičiu pečeňovú paštétu, terinu z candáta alebo jahňaciu terinu….opäť to bude veľmi ťažký výber, takže najlepšie bude keď ochutnáte všetky tri. A romantičky upozorňujeme aj na možnosť štýlovo piknikovať pod korunami storočných velikánov v zámockom parku.
Rozmaznávajte svoje telo v Spa by L´OCCITANE
Na okolitý svet jednoznačne zabudnete v teplých bublinkách jacuzzi v zámockej veži a v prvých Spa by L´OCCITANE, kde sa o vás postará nielen profesionálny tím, ale i jedna z najkvalitnejších prírodných kozmetík pochádzajúca priamo z francúzskej oblasti Provence. Nechajte sa rozmaznávať a uvoľnite svoje zmysly. „Na každom kroku budete objavovať nové a nové detaily vycibrenej starostlivosti o hostí, ktoré budú ako čriepky mozaiky dotvárať Váš dokonalý zážitok“ uviedla zámocká pani Alexandra Kasperová.

foto:chateauheralec