Bezpečná domácnosť v letných mesiacoch na dosah

0
1184

Chystáte sa v nadchádzajúcich teplých letných mesiacoch na dovolenku? Sprevádzajú však vaše pocity nadšenia obavy o váš dom či byt, ktorý zostane takpovediac „sám“ a neobývaný? S bezpečnostným kovaním proti vlámaniu od spoločnosti OKNOPLAST sa už viac nemusíte znepokojovať. Nenechajte si prekaziť predstavu leňošenia a oddychu. Zbavte sa nepotrebných obáv a stresu, vďaka čomu si naplno vychutnáte zaslúženú dovolenku!

Nepretržitý strážca nášho príbytku

Každý z nás sa po ťažkých pracovných mesiacoch teší na zaslúženú dovolenku, teplé slniečko a oddych. Neraz sa nám však môže stať, že sa po návrate z krásnych týždňov plných vody, zábavy a relaxu stretneme s nemilým prekvapením. Zlodeji sú totiž čoraz väčšmi vynaliezaví a vedia precízne vypozorovať, že sme práve odcestovaní, a to najmä vtedy, keď dlhodobo nik nekontroluje našu domácnosť. Nenechajte si však znepríjemniť návrat do svojho sladkého domova a zaistite svoj príbytok v predstihu.

Základom zabezpečenia každej stavby sú bezpečné vchodové dvere. Dvere nielenže strážia domáci krb, ale sú tiež vizitkou každého domu. Nezabúdajte však ani na bezpečnostné prvky okien, pretože práve okná sú pre zlodejov často vyhľadávanou cestou k vašim cennostiam. Existuje však spôsob, ako ich od toho odradiť. Investícia do bezpečných okien sa jednoducho oplatí.

Bezpečnosť nadovšetko

Značka OKNOPLAST sa stala zaručeným synonymom bezpečnej domácnosti a ponúka celý rad riešení, ktoré zaisťujú zvýšenú ochranu proti vlámaniu. Jedinečným kovaním proti vlámaniu sa vyznačujú systémy Maco Multi-Matic triedy WK1 a WK2.

Zistite spolu s nami odolnosť systémov a stavte na bezpečnosť

  • Kovanie proti vlámaniu Maco Multi-Matic je vybavené uzávermi proti vypáčeniu Safety Plus spolupracujúcimi so špeciálnymi čapmi i.S s inteligentnou ochranou. Čapy pevne držia krídlo, pričom zaisťujú ľahkú a precíznu prácu kovania.

„Uzáver je vždy upevňovaný k oceľovej výstuži profilu, čo na rozdiel od mnohých bežných uzáverov upevňovaných k plastu rozhodne sťažuje zlodejovi otvorenie okna“, potvrdil Juraj Koudela, obchodný riaditeľ pre Slovensko a Českú republiku.

  • Okná sú už v štandardnom vybavení zabezpečené jedným uzáverom proti vypáčeniu Safety Plus, ktorý spolupracuje s čapom i.S na princípe západky.
  • Kovania proti vlámaniu triedy WK1 a WK2 sa odlišujú práve počtom použitých čapov proti vypáčeniu. Okenný systém s kovaním triedy WK2 môže mať v prípade krídla s väčšími rozmermi dokonca 15 takýchto čapov.
  • Kľučka zamykaná kľúčikom predstavuje doplnok kovaní Maco a zároveň zvyšuje mieru ochrany.

„Kľučky, ktoré nájdete v ponuke a portfóliu OKNOPLAST, sa vyznačujú vysokou pevnosťou, chránia proti presunutiu kovania a pretočeniu kľučky vo vyklopenej polohe. Špeciálna vložka proti prevŕtaniu znemožňuje prevŕtanie skrutiek kotviacich kľučku. Tieto kľučky sú navyše elegantné a ergonomické, uviedol Juraj Koudela, obchodný riaditeľ pre Slovensko a Českú republiku. Unikátny dizajn kľučiek OKNOPLAST vznikol v spolupráci s renomovaným rakúskym návrhárskym štúdiom KISKA.