Až dvojnásobne belšie zuby a celodenná ochrana pred škvrnami

0
1036

Snívate o odzbrojujúco oslnivom úsmeve ako má Julia Roberts či George Clooney? Vďaka prevratnej novinke môžete mať takýto úsmev aj vy. Relaunch radu Vademecum Expert prináša prvú zubnú pastu Vademecum Non-Stop White1, ktorá zuby bieli a súčasne chráni pred opätovným vznikom škvŕn. Zubnú pastu Vademecum Non-Stop White 75 ml odporúča Slovenská komora zubných lekárov.

Inovatívna patentovaná receptúra Vademecum Non-Stop White1 kombinuje efektívne bielenie a unikátnu technológiu Stain-Defense Technology, ktorá zuby chráni pred škvrnami spôsobenými každodenným jedlom a nápojmi ako káva, čaj alebo červené víno.

Vademecum Non-Stop White1 nadväzuje na prelomovú technológiu dvojitých polymérov podobnú profesionálnym bieliacim produktom a vytvára ochrannú bariéru pre povrch zubov – poskytuje tak 12-hodinový štít, ktorý zabraňuje opätovnému vzniku škvŕn spôsobenému každodenným jedlom a nápojmi. Výnimočnou zložkou novej zubnej pasty je oxid kremičitý, ktorý sa v prírode nachádza vo forme vzácneho opálu. Jeho obrusujúce vlastnosti v kombinácii s jemnejším uhličitanom vápenatým pomáhajú odstrániť zubný povlak.

Vademecum ponúka vhodné riešenia pre komplexnú starostlivosť o ústnu dutinu. Vademecum Non-Stop White1nájdete vo svojich obchodoch vo formezubnej pasty (tuba 75 ml) a v zubnej paste 2 v 1 – pre dokonale biely úsmev po celý deň.

Odporúčaná cena pre oba varianty: 1,89€

Vademecum Non-Stop White, zubná pasta, 75 ml

Vademecum Non-Stop White, zubná pasta 2 v 1, 75 ml