Axis Axis predstavuje bezplatný nástroj pre efektívnu voľbu produktov a návrh riešení

0
1318

Spoločnosť Axis ponúka projektantom integrovaných systémov a inštalačným firmám novú intuitívnu webovú aplikáciu, ktorá šetrí ich čas a námahu potrebnú na návrh ucelených bezpečnostných riešení. Nástroj AXIS Site Designer funguje online i bez internetového pripojenia. Jeho účelom je odporúčať vhodné typy kamier a záznamových riešení pre malé až stredne veľké systémy. Obsahuje ľahko použiteľné šablóny pre celú škálu bezpečnostných požiadaviek a poskytuje interaktívne vedenie výberom z ponuky kamier, záznamových produktov a príslušenstva potrebného pre kompletné riešenie videomonitoringu.

Spoločnosť Axis Communications, svetový líder v oblasti IP kamier, predstavila nástroj AXIS Site Designer. V ňom projektanti integrovaných systémov a inštalačné firmy získavajú vysoko efektívny spôsob, ako navrhovať ucelené dohľadové riešenie pre malé až stredné inštalácie. Tento nástroj šetrí čas pri tvorbe špecifikácií a projektov na kľúč, ktoré zahŕňajú až 100 kamier.

Aplikácia ponúka výber zo šablón navrhnutých pre riešenia obvyklých scenárov. Nástroj pre výber snímacej kamery doporučí vhodný model na základe zadaných požiadavok, napríklad požadovaného rozlíšenia, oblasti, ktorú majú kamery pokryť a svetelných podmienok. Následne pre akúkoľvek kameru jednoducho nájdete vhodné montážne úchytky a ďalšie príslušenstvo, pretože aplikácia ponúkne iba kompatibilné komponenty pre daný model. Kalkulátor úložiska poskytne na základe typických scenárov odporúčania pre vhodné záznamové riešenie. A nakoniec táto aplikácia vytvorí úplný položkový rozpis materiálu, ktorý bude obsahovať všetky komponenty celého systému

AXIS Site Designer je časovo úsporný
a jednoducho použiteľný nástroj, ktorý pomáhá systémovým integrátorom a inštalačným firmám navrhovať a implementovať optimalizované bezpečnostné riešenia.

 

Nástroj AXIS Site Designer je webová aplikácia, ktorá pracuje online i offline. Je ideálna pomôcka pre rýchle a jednoduché návrhy systémov priamo na mieste aplikácie s využitím tabletu alebo notebooku, a to aj bez pripojenia na Internet. Inštalačným firmám a projektantom integrovaných systémov umožňuje v teréne pracovať na viacerých projektoch súčasne a synchronizovať ich potom prostredníctvom účtu na portáli MyAxis, keď budú opäť pripojenie na Internet.

„Sme si vedomí, že pre úspech našich partnerov v ich podnikaní sú čas a efektivita kľúčové aspekty. Práve preto sme vytvorili aplikáciu AXIS Site Designer, ktorá nielenže šetrí čas a ľahko sa používa, ale hlavne pomáha našim partnerom projektovať a implementovať bezpečnostné riešenia optimalizované pre potreby ich klientov, bez toho aby museli mať hlboké detailné znalosti o ponuke produktov spoločnosti Axis. Intuitívne rozhranie vylučuje akékoľvek tápanie a umožňuje vytvoriť profesionálny systém pre daný projekt oveľa rýchlejšie a presnejšie, čo je základom pre väčšiu spokojnosť koncového zákazníka,“ hovorí Peter Friberg, riaditeľ divízie Systémy a služby v spoločnosti Axis Communications.

Nástroj AXIS Site Designer je k dispozícii zdarma na adrese sitedesigner.axis.com. Aplikáciu je možné používať na tabletoch, notebookoch i stolných počítačoch.