UNIKLINIKA posilnila personálne obsadenie ambulancií v Centre špeciálnej diagnostiky

0
1222

Tento mesiac v Medicínsko-diagnostickom centre UNIKLINIKA kardinála Korca v Prievidzi posilnili personálne obsadenie v Centre špeciálnej diagnostiky súvisiace s rozšírením dostupnosti žiadaných vyšetrení pre pacientov. Denná prevádzka je zabezpečená v očnej a v ORL ambulancii.

Od začiatku mesiaca UNIKLINIKA posilnila personálne obsadenie očnej ambulancie o lekárku Zlaticu Dúbravskú. Veľmi žiadané očné vyšetrenia tak pacienti môžu absolvovať už počas celého týždňa (doteraz boli len obmedzené ordinačné hodiny). Zároveň ambulancia pripravuje aj novinky –  rozšírenie ponuky poskytovaných služieb o estetické výkony. Na očné vyšetrenia je možné sa objednať  telefonicky na tel.: 046/5113 200, -127.

V tom istom čase bolo posilnené aj personálne obsadenie ORL ambulancie o lekárku Katarínu Mlčákovú, pretože podobne aj táto ambulancia mala doteraz len obmedzené ordinačné hodiny. Odborní lekári a moderné prístrojové vybavenie sú k dispozícii pacientom, ktorých trápia problémy so sluchom, nosom, hrdlom, krčnými mandľami už počas celého týždňa. Táto ambulancia poskytuje aj audiometrické vyšetrenia  pre deti aj dospelých (tónová aj slovná audiometria). Možnosť objednania je na tel.: 046/5113 200, -128.

„Naším cieľom je spokojný pacient, preto ak v danej oblasti poskytovania zdravotnej starostlivosti vzrastie záujem o možnosť odborného vyšetrenia, snažíme sa promptne zabezpečiť jeho dostupnosť,“ uviedol Jozef Naščák, riaditeľ Medicínsko-diagnostického centra UNIKLINIKA.