ADATA predstavuje UV140 USB 3.0 Flash Drive

0
1132

Spoločnosť ADATA® Technology, popredný výrobca vysoko výkonných pamäťových modulov DRAM a produktov založených na čipoch NAND Flash, uvádza flash disk UV140 s rozhraním USB 3.0. Disk je vybavený unikátnym „spinkovým“ klipom, je ľahký, bez krytky a má kompaktný dizajn. Flash disk UV140 je prispôsobený pre dnešný životný štýl. Svojim používateľom ušetrí čas na prenos dát, pretože disponuje vysokorýchlostným rozhraním USB 3.0, takže si môžu užívať na svojich cestách pohodlie, efektivitu a jednoduchosť jeho použitia.

Unikátny, kompaktný a pohodový

Dizajn s klipom umožňuje UV140 použiť ako spinku, alebo záložku do spisov, dokumentov, knihy alebo ho proste len zavesiť kdekoľvek je to potrebné, čo z neho robí prenosné a pohodové úložisko. Dizajn bez použitia krytky dáva používateľom slobodu, pretože si už nemusia robiť starosti so strácaním čapičky USB. Disk UV140 je dodávaný s popruhom na jednoduché nosenie, čo pre používateľov dotvára jeho jedinečný a štýl nositeľnej elektroniky. Matná textúra povrchu UV140 odolá škrabancom, fľakom alebo odtlačkom prstov, vďaka čomu ho môžete bez obáv využívať v každom prostredí.

Rýchlosť USB 3.0 a efektivita

ADATA UV140 je vybavený vysokorýchlostným rozhraním USB 3.0, ktoré výrazne zvyšuje rýchlosť prenosu dát a redukuje čas potrebný na prenos veľkých súborov pre vyššiu produktivitu. Disk je k dispozícii v príjemnej modrej a vášnivej červenej farbe, v kapacitách 16, 32 alebo 64GB, čím uspokojí rôznorodé estetické i kapacitné nároky svojich používateľov. Navyše si zákazníci pre disk môžu stiahnuť zadarmo z webu ADATA užitočný softvér ako napr. UFDtoGO alebo OStoGO, a ako vždy sa môžu tešiť aj na doživotnú záruku s každým kúpeným flash diskom ADATA. Výrobca tak ponúka spotrebiteľom väčšiu flexibilitu, bezpečnosť a pohodlie.

O spoločnosti ADATA

Spoločnosť ADATA Technology, jeden z najväčších svetových výrobcov modulov DRAM a USB flash diskov na svete, poskytuje ucelené riešenia v oblasti pamätí, ktoré obsahujú pamäťové karty, pevné pamäťová úložiská SSD (solid state drive) a prenosné pevné disky. Produkty so značkou ADATA majú na svojom konte významné medzinárodné ocenenie, ako sú nemecké ceny iF Design, red dot, cena veľtrhu CES za najlepšiu inováciu (CES Best of Innovations Award), japonské ocenenie Good Design, ďalej cena Best Choice of Computex a taiwanská cena Excellence Gold Award. Motto spoločnosti „Láska, život, sny“ plne vyjadruje podstatu značky ADATA a úlohu, akú inovatívne pamäťové produkty hrajú v usilovaní ľudí o univerzálne cenené ideály. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese www.adata-group.com.