Tradičné tipy ako požiadať partnerku o ruku

0
2315

Už ako dievčatá si mnohé ženy predstavujú, ako bude vyzerať ten deň, keď ich milovaný partner požiada o ruku. Treba uznať, že na plecia mužov kladieme príliš veľkú zodpovednosť. Muži však v romantike zaostávajú a neraz sa táto krásna chvíľa zmení na hotovú katastrofu, na ktorú by každý z partnerov rád zabudol. Aby však žiadosť o ruku bola originálna, ponúkame vám zopár tradičných nápadov, ktorými sa môžete inšpirovať. Vôbec nebude záležať na tom, či ste sa s partnerom/ partnerkou spoznali cez zoznamku.

Uvedomte si ale, že požiadanie je životne dôležitý krok. Váš vzťah tým posuniete na inú úroveň. Už to nebude vaša priateľka, ale vaša snúbenica.

Večera pri sviečkach

Koho by nenapadla táto nesmrteľná klasika? Práve takýmto spôsobom väčšina mužov požiada svoju partnerku o ruku. Je to už síce veľmi otrepané, ale mnoho mužov jednoducho nechce nič zložitého vymýšľať a radšej zvolí klasiku, ktorou nič nepokazí.

Pozor si však dávajte najmä na to, aby pripravený zásnubný prsteň partnerka neobjavila skôr, ako si pokľaknete a vyslovíte tie čarovné slovíčka. Okrem zásnubného prsteňa si ale nezabudnite nachystať aj kyticu kvetov, napríklad kyticu ruží. Atmosféru dotvoria zapálené sviece.

Piknik na záhrade

Ak obaja milujete prírodu, môžete skúsiť aj nasledujúci spôsob. Vyčkajte na pekný slnečný deň, priateľke povedzte, že idete na piknik, ale pozor. Všetko musíte mať presne do detailov nachystané. Krabičku s prsteňom si dajte radšej do vačku bundy, aby sa nestalo, že partnerka ju nájde skôr, ako ju požiadate o ruku. Keď bude vhodná chvíľa, pokľaknite a vyslovte tie čarovné slovíčka: „Vezmeš si ma?“ Samozrejme, neostaňte len pri tomto. Vyznajte svojej partnerke lásku a povedzte jej, prečo ju tak veľmi milujete. Nezabudnite si nachystať aj vreckovky. S najväčšou pravdepodobnosť vaša partnerka vyroní nejakú slzičku, samozrejme od dojatia.

Tip na záver: Ak máte možnosť, zachyťte si tento moment na fotoaparát. Poproste známych, poprípade niekoho okoloidúceho, či by vám bol ochotný asistovať a odfotil by vás práve v tom momente, čo svoju partnerku požiadate o ruku. Ak partnerka príjme váš snubný prsteň, až vtedy môžete rozmýšľať aké svadobné obrúčky pôjdete vyberať.