Zážitková turistika v Prahe láka na nepreberné množstvo akcií

0
974

Praha je magické mesto, kde sa prelína história s romantikou a navyše poskytuje nepreberné množstvo zážitkov, od poznávania, cez kultúru, až po kulinárske špeciality. Nech už navštívite Prahu pracovne, dovolenkovo, či vo dvojici, vždy môžete zažiť vzrušujúce chvíle plné pekných dojmov a uspokojenia. Využite príležitosť potešiť sa z Prahy na konci leta. K dispozícii je vám hotelová sieť SIVEK HOTELS s výberom hotelov od tých najluxusnejších až po cenovo dostupnejšie. Všetky hotely, okrem kvalitného ubytovania v lokalitách s vynikajúcim dopravným spojením, ponúkajú bohatý sprievodný program s atrakciami a exkurziami.

Už samotné názvy pobytových balíčkov sú lákavé. Zamilované dvojice vábi Kúzlo romantickej Prahy, Pretty woman v Prahe, Romantický balíček, Praha na Vltave, Romantické medové týždne v Prahe. Priaznivcov dejín zas poteší Praha aj Český Krumlov, alebo Pre milovníkov histórie. Pre biznismenov sú určené Obchodné stretnutia v Prahe, či Business balíček. Sú tu aj cieľové skupiny- Pre milovníkov piva, Narodeniny v Prahe, alebo Pobyt so psom.

Výkonný riaditeľ siete SIVEK HOTELS Viliam Sivek, jr. k tomu hovorí: „Návštevníci sa môžu ubytovať v našej sieti hotelov v rôznych častiach Prahy. Na výber majú hotely Kampa Stará Zbrojnica****, William ***+ oba v časti Malej Strany,  Melantrich*** v časti známeho Václavského náměstí, Harmony*** v časti Nové Město a hotel Selský Dvůr**** v Hostivaři. Všetky majú v ponuke zaujímavé pobytové balíčky, ktoré ponúkame prostredníctvom našej incomingovej cestovnej kancelárie, ktorá ročne privezie viac ako 150000 zahraničných klientov. Hosťom ponúkame aj poznávacie balíky, ako napríklad Židovská Praha, Praha stovežatá, Praha po stopách rytierov, Prehliadka pivovaru Plzeň, Kutná Hora-mesto UNESCO, Karlštejn a iné. Sme schopní uspokojiť aj dopyt po akciách na kľúč podľa zadania klientov a pripraviť im okružné jazdy po republike i mimo. Obľúbenou je trasa Česko-Maďarsko-Rakúsko, s návštevami tamojších miest Český Krumlov, Budapešť, Viedeň. Pre najrozmanitejšie príležitosti máme pre našich hostí pripravené rôzne balíčky a špeciálne akcie zamerané na zvýhodnené pobyty spojené so službami. Balíčky upravujeme aj podľa zvláštnych želaní klientov.“

Balíčky sú veľmi obľúbené z dôvodu naplánovania všetkých služieb vopred, čím sa hostia môžu nerušene a naplno venovať svojmu programu. Balíčky je možné objednať ako samostatnú službu mailom. Napríklad hotel William ponúka balíčky Praha na Vltave, Romantický balíček s plavbou loďou po pražských pamiatkach či Business balíček. Hotel Kampa – Stará zbrojnica má zas v ponuke Narodeniny v Prahe s večerou pri sviečkach vrátane narodeninovej torty, Romantické medové týždne v Prahe, Obchodné stretnutia v Prahe. Hotel Sedliacky dvor pripravil Kúzlo romantickej Prahy, Pre milovníkov histórie, Praha panoramatická, rozprávkový Český Krumlov, Pre milovníkov piva, Pobyt so psom, Pretty woman v Prahe.

,,Predovšetkým dámy osloví pohodlie a relax balíčka Pretty woman v Prahe, ak sa nechajú zviesť našou ponukou relaxačného víkendu v hoteli Selský Dvůr. Prežijú v ňom dva dni ako v rozprávke! Užijú si víkend s perfektnou starostlivosťou a kultúrou, kozmetikou, masážami a sladkou bodkou pri káve. Obsahom balíčka je ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s raňajkami pre 2 osoby na 2 noci, ovocný košík a čajový set v hotelovej izbe. Relaxačný Fiji rituál hlboko hydratuje a vyživuje pokožku vitamínmi A, B, C a E. Rituál začína hĺbkovým vyčistením pórov, s odstránením starej kože aplikáciou kokosového krémového peelingu. Telový zábal vyživí a do hĺbky ošetrí poškodenú kožu. K tomu hostia dostanú popoludňajší múčnik s kávičkou a na želanie im zaistíme kultúrne predstavenia, divadlo, či neskorý check-out,“ vymenúva V. Sivek.

Dodáva, že pre milovníkov piva má hotel Selský Dvůr v ponuke rovnomenný pobytový  balíček. Nezabudnuteľný výlet pre všetkých pivárov začína už v hoteli. „Hneď po príchode môžete ochutnať z ponuky českých pív. Potom vás čaká pivná túra po pražských baroch a krčmách, zakončená večerou. Spoločníkom vám bude náš sprievodca, ktorý pivný svet veľmi dobre pozná a dokáže o ňom pútavo rozprávať. Samozrejme k dobrému pitiu patrí aj dobré jedlo, takže vás neminie ani typická česká večera. Do obsahu balíčka ďalej patrí ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s raňajkami pre 2 osoby na 2 noci, najznámejšie české fľašové pivo Plzeňský Prazdroj, pripravené na konzumáciu priamo v hotelovej izbe, pivná túra po pražských hradoch a krčmách a neskorý check-out podľa možností hotela,“ hovorí V. Sivek.

Praha sa stala populárnou nielen pre svoje historické pamätihodnosti, ale pre svoju centrálnu polohu v Európe je stále viac využívaná aj pre obchodné rokovania a profesijné meetingy. Odborný personál každého hotela zo siete SIVEK HOTELS organizačne pomôže pri príprave takýchto stretnutí. Napríklad Hotel Kampa – Stará zbrojnica ponúka  balíčky Obchodné stretnutia v Prahe pre 8 alebo viac osôb podľa požiadaviek. Obsahom balíčka pre jednu osobu je ubytovanie na 2 noci, transfer do hotela / z hotela, privítanie v hoteli – welcome drink, coffee break a stôl pre 2 osoby na rokovania, pripojenie k internetu. Pre 8 a viac osôb je ponuka rozšírená o 50 % zľavu na prenájom rokovacieho salónika a zadarmo coffee break a zadarmo pripojenie k internetu.

  1. Sivek ďalej upozorňuje: „Do konca leta a začiatkom jesene sa v Prahe koná ešte množstvo atraktívnych podujatí, ktoré stoja za návštevu. Sú to napríklad výstavy- o Leonardovi Da Vinci v Paláci Lucerna, ktorá potrvá do 28.8., či Dedičstvo Karla Veľkého 17.7. – 14.10. Festival Letná Letná 16.8. – 3.9. zas ponúka domáce súbory z nového cirkusu a divadla. Overtone Festival 15. augusta sa sústredí na aktuálne hudobné talenty v oblastiindie, folku, popu, elektroniky či alternatívneho hip-hopu. Významným podujatím je aj Vinobranie na Pražskom hrade 19. – 20. 9. 2015, kedy kráľovská záhrada ponúkne degustáciu českých a moravských vín. Pre tých, ktorí sú single a hľadajú partnera napríklad na dovolenku, je vhodný medzinárodný zoznamovací festival  Love & Dating Festival 28. – 30. 8. Fanúšikovia kapely Frankie Goes To Hollywood sa môžu tešiť. Spevák Holly Johnson po prvý raz príde do Prahy a to 26.8. do Priemyselného paláca. Milovníkov drahých áut a krásnych žien poteší Internationa Prague Car Festival 29. – 30.8., či Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2015 – 31.8. – 6.9. Gurmáni a najmä vinári sa môžu stretnúť na Reprezentačnej kráľovskej koštovke v Prahe 28.8. Súčasťou podujatia bude okrem ochutnávok medailových vín, aj slávnostné oceňovanie vinárov. Prague Ice Cream festival, ktorý sa bude konať 30.8., je zas ochutnávkou všetkých druhov zmrzlín miestnych a svetových výrobcov,“ pozýva V. Sivek.