Zažite Festival nórskeho lososa v hoteli Sheraton Bratislava

0
1109

Najlepšie morské plody, aké ste kedy jedli? Môžete ich teraz ochutnať priamo v Bratislave! Hotel Sheraton Bratislava vás v spolupráci s Veľvyslanectvom Nórskeho kráľovstva a Norwegian Seafood Council pozýva na Festival nórskeho lososa, ktorý sa bude konať od 1. do 7. decembra. Príďte si ho vychutnať aj vy! 

Nórsko je krajina známa svojimi nádherným scenériami, fjordmi a horami. Okrem toho v Nórsku nájdete tie najlepšie morské plody na svete! Morské špeciality si môžete vychutnať v hoteli Sheraton Bratislava, počas Festivalu nórskeho lososa. ,,Chceme dopriať ľuďom, aby ochutnali to najlepšie z Nórska priamo v Bratislave, preto sme sa rozhodli usporiadať toto podujatie. Veríme, že upriami väčšiu pozornosť na túto lahodnú rybu, ktorá ma pre Nórov hodnotu kultúrneho dedičstva. Je to jedinečná príležitosť pre domácich i zahraničných hostí, aby ochutnali lososa a ďalšie morské plody priamo z Nórska,“  hovorí Tomáš Opletal, šéfkuchár hotela Sheraton Bratislava.

Špeciálne menu s dôrazom na lososa, ale aj iné plody mora, spoločne zostavili jeden z najlepších nórskych kuchárov, Danièl Rougè Madsen a šéfkuchár hotela Sheraton Bratislava, Tomáš Opletal.

Neváhajte a príďte spolu s rodinou a priateľmi ochutnať čerstvé a chutné morské špeciality počas Festivalu nórskeho lososa, ktorý sa bude konať od pondelka, 1. decembra v reštaurácii Brasserie Anjou hotela Sheraton Bratislava.