Zaľúbte sa znova, užite si sviatok sv. Valentína v luxuse a pohodlí

0
940

Sviatok svätého Valentína sa blíži a tento rok vychádza na víkend, takže si budete môcť luxus, hýčkanie a romantiku, ktorá k nemu patrí, naozaj dokonale užiť.

Nechajte sa so svojou polovičkou rozmaznávať v luxusnom Kempinski Hoteli River Park, ktorý sa nachádza len kúsok od centra Bratislavy, na brehu Dunaja. Tento päťhviezdičkový hotel vám ponúka balíček, ktorý zahŕňa ubytovanie pre 2 osoby na noc v izbe typu Deluxe s výhľadom na Dunaj, romantickú 5-chodovú večeru s romantickým darčekom, bohaté raňajky formou bufetu v reštaurácii River Bank a tiež vstup do ZION SPA Luxury na najvyššom poschodí hotela s rozlohou 1 500 m2. Okrem toho vás na privítanie na izbe bude čakať fľaša sparkling rosé a chutné makrónky. Ak sa ubytujete v izbe typu Suite, počas svojho pobytu sa môžete previezť na rôzne destinácie limuzínou Rolls-Royce. Počas romantickej valentínskej večere môžete ochutnať francúzske ustrice, mušle a tiež foie gras.

Romantika na sviatok zamilovaných je pre vás pripravená aj v nádhernom prostredí Vysokých Tatier
v Grand Hoteli Kempinski High Tatras na okraji Štrbského plesa. Špeciálny balíček – „Predĺžený romantický víkend v Tatrách“ zahŕňa 3 noci v izbe Deluxe s výhľadom na jazero, raňajky formou bufetu v Grand Restaurant a raz za pobyt si dokonca môžete vychutnať aj luxus ako raňajky do postele prostredníctvom izbovej služby. V rámci balíčka máte tiež neobmedzený vstup do ZION SPA Luxury počas celého pobytu a dni v najluxusnejšom tatranskom hoteli vám spríjemní

aj romantická výzdoba izby pri príchode s fľašou sektu, jahodami a lupienkami ruží. Tento balíček plný romantiky si však môžete dopriať aj v ktorýkoľvek iný víkend v roku až do 20. decembra 2015. Počas valentínskeho víkendu si šéfkuchári pripravili menu, v ktorom okrem iného môžete ochutnať pečené prsia z perličky, mušle sv. Jakuba a tiež si dopriať jahodovo-limetkový sorbet so sektom.

K balíčku „Predĺžený romantický víkend v Tatrách“ si máte možnosť vybrať aj jedno z nasledovného,
a to: vstup do privátneho VIP Spa apartmánu pre 2 osoby, 45 minútovú relaxačnú masáž pre 2 osoby alebo romantickú 3-chodovú večeru.