Výhody lacnejších dodávok energií od Energie2 využilo už 4000 členov Lyoness

0
931

Slovenský dodávateľ zemného plynu a elektrickej energie – spoločnosť Energie2, a. s., za tri roky spolupráce (od mája 2012), zaregistroval a poskytol členské výhody takmer 4000 zákazníkom nákupného spoločenstva Lyoness Slovensko v objeme dodávky 1,1 mil. EUR bez DPH. Na základe úspešnej spolupráce sa rozhodla Energie2 navýšiť výšku cashbacku, čiže časť vrátených prostriedkov z 1 % na 1,5 %. Tento benefit je určený každému registrovanému členovi spoločenstva Lyoness Slovensko. Informoval o tom Eduard Chudovský, obchodný riaditeľ Energie2, a.s., Bratislava.

,,Od 1. augusta 2015 vraciame členom nákupného spoločenstva Lyoness Slovensko aktuálne 1,5 % priamy cashback z ceny za dodávku elektrickej energie, alebo plynu. Celkovo tak členovia Lyoness získajú z každej vyúčtovacej faktúry späť 1,5 % cashback, 1 shopping point (nákupný bod) za 100 eur nákupu a rovnako aj 1 % friendship bonus. Zákazníkov tak vyjde dodávka zemného plynu, alebo elektriny od Energie2 nielen lacnejšie než u dominantných dodávateľov, ale získajú navyše ešte peniaze späť a nákupné body pre zvýhodnené nákupy v sieti obchodných partnerov Lyoness. Registrovaní členovia spoločenstva Lyoness Slovensko túto výhodu u nás môžu získať vypísaním svojich osobných údajov a údajov o odbernom mieste do jednoduchého dotazníka priamo na našej webovej stránke. Členovia spoločenstva Lyoness tak získavajú finančnú výhodu a zároveň garanciu nižšej ceny ako u súčasného tradičného dodávateľa a to na celé obdobie viazanosti zmluvy, “ konštatoval E. Chudovský.

Dodal, že všetky potrebné informácie sa zákazníci môžu dozvedieť na webovej stránke Energie2 www.energie2.sk  v sekcii Lyoness, alebo priamo na stránkach www.lyoness.sk .

Energie2 prináša domácnostiam aj podnikateľskej verejnosti rôzne benefity, medzi ktoré patrí jednoduchá komunikácia a prehľad, lebo elektrinu a plyn dodáva jeden dodávateľ. K zákazníkom Energie2 patria tisícky domácností, malých, stredných i veľkých firiem, ale aj obce a mestá. Každý klient vyžaduje osobitný mix služieb, ceny preto Energie2 kalkuluje na mieru každému klientovi osobitne podľa spotreby, distribučnej sadzby a ďalších požiadaviek. Medzi hlavné produkty Energie2 patria dodávky elektrickej energie a zemného plynu koncovým zákazníkom, zvýhodnené podmienky pri dodávke oboch komodít súčasne, zvýhodnené ceny pre domácnosti firemných zákazníkov, odborné energetické poradenstvo (optimalizácia a nastavenie technických parametrov odberného miesta) a doplnkové produkty na úsporu energií. Zmenou dodávateľa plynu a elektriny tak zákazníci ušetria nemalé finančné prostriedky za energie.

Energie2 sa počas piatich rokov na trhu stala stabilným a jedným z popredných slovenských dodávateľov elektrickej energie a zemného plynu. Cieľom spoločnosti je, aby jej zákazníci boli spokojní a preto svoju firemnú politiku individuálne prispôsobuje ich potrebám. Tento prístup prináša úspech a počty nových zákazníkov sa každý rok zvyšujú aj v ďalších krajinách EÚ a to v Českej republike a v Poľsku, kde spoločnosť aktívne pôsobí ako dodávateľ oboch komodít.

Spoločnosť Lyoness bola založená v roku 2003. Hlavné motto spoločnosti je „Peniaze späť za každý nákup“ u všetkých obchodných partnerov vo forme Cashbacku a Shopping Points. Členovia nákupného spoločenstva pri svojich nákupoch používajú Cashbackcard, poukážky alebo nakupujú online. Obchodní partneri (malé a stredné podniky aj obchodné reťazce) môžu využívať výhody zákazníckeho programu a tešiť sa z nových zákazníkov a rastúcich obratov. Spoločnosť si je vedomá aj svojej sociálnej zodpovednosti. Realizuje množstvo vzdelávacích projektov, pomáha rozvojovým krajinám a chráni životné prostredie.