Všetky farby sveta vo vašom interiéri

0
1215

Premýšľali ste niekedy, prečo sa vo svojej obľúbenej kaviarni cítite lepšie než v inej? Aj keď si to často neuvedomujeme, farby pôsobia na naše emócie a nálady a ich správnym používaním možno nudnú a neprívetivú miestnosť zmeniť na duši lahodiaci priestor.

Nádherná paleta interiérových farieb z kolekcie Dulux Colours of the World pracuje s farbami ako sprostredkovateľmi našich pozitívnych emócií. Na vývoji celého spektra odtieňov sa podieľali svetoví dizajnéri, ktorých cieľom bolo spojiť tradičné atribúty farieb z celého sveta s najmodernejšími trendami v interiérovom dizajne.

Kolekciu tvorí dovedna 40 jedinečných odtieňov v ôsmich farebných radách symbolizujúcich jednotlivé kúty našej planéty. Nájdeme tu súbor farieb v znamení Kréty, Kalkaty, Cejlónu, Tibetu, Andalúzie, Provence, Antarktídy či Ostrova Bali.

Okrem bohatého spektra odtieňov ale kolekcia Dulux Colours of the World vyniká tiež špičkovou technologickou kvalitou. Skrýva v sebe totiž unikátnu formuláciu Pigment Pro, vďaka ktorej sa môže pochváliť výnimočnou krycou schopnosťou. Je extrémne odolná voči oteru a ľahko umývateľná. Krásny interiér si tak môžete dovoliť, aj keď u vás vyčíňajú deti alebo napríklad aktívny domáci maznáčik.

TIP PRE VÁS! Harmónia inšpirovaná diaľkami Indie

Uvažujete, ako skrášliť svoju obývačku? Elegancia, istota a pokoj sa snúbi s príjemnými odtieňmi hnedej a béžovej – farieb zeme, pôdy a ukotvenia. Jedná sa o neutrálne farby, takže si stačí vybrať výrazné doplnky a môžete svoj interiér opakovane premieňať. Skúste nádherný odtieň Indického bieleho čaju z novej kolekcie Dulux Colours of the World, ktorý v sebe skrýva presne tieto vlastnosti. Vylepšená receptúra farby s pigmentmi najvyššej kvality zaručuje dokonalé krytie a vysokú odolnosť proti oteru a opakovanému umývaniu. Pri nanášaní neodkvapkáva a vďaka výnimočnej krycej schopnosti stačí aplikovať skutočne tenkú vrstvu. Je vhodná na omietky, sadrové podklady, sadrokartónové dosky, papierové a skelnovlákenné tapety.

Vybrať si môžete z dvoch balení – 2,5 a 5 l. Je teda len na vás, akú veľkú plochu budete chcieť skrášliť.

Cena za balenie 2,5 l: 15 eur