Viete koľko litrov vody vypili naše zlatíčka v rámci podujatia Míľa pre mamu?

0
1079

Míľa pre mamu, najväčšia oslava dňa matiek na Slovensku je každoročné podujatie, ktoré sa pod záštitou Únie materských centier uskutočnilo v poradí už jedenásty raz. Aj tento rok sa podujatie organizovalo druhú májovú nedeľu a najnovšia dojčenská voda Zlatíčko nemohla medzi mamičkami a ich milými ratolesťami chýbať. Ako sme spolu s mamičkami oslávili Deň matiek a koľko litrov Zlatíčka sa vypilo?

Novinka dojčenská voda Zlatíčko určená pre všetky malé zlatíčka prichádza v pútavom obale a ľahkým zložením. Je vhodná ako na každodenný pitný režim, tak aj na prípravu jedál. Pôsobí priaznivo na krehký detský organizmus a je skvelým spoločníkom počas každého dňa či už doma alebo na detskom ihrisku. Navyše, osvieženiu Zlatíčka neodolá ani žiadna mamička!

Míľa pre mamu 2015

Oslava Dňa matiek, Míľa pre mamu, tento rok prilákala vo vybraných mestách na Slovensku množstvo rodín so svojimi ratolesťami, ktoré vďaka teplému počasiu s nádychom leta neodolali príjemnému osvieženiu. Celkovo sa vypilo až 13.000 litrov Zlatíčka – najčistejšej dojčenskej vody!

ZLATÍČKO – tá najlepšia voľba pre starostlivé mamičky

Pitný režim je v rozumnej miere veľmi dôležitý už v malom veku, a predovšetkým počas horúcich letných mesiacov. Keďže každá mamička chce pre svoje detičky len to najlepšie, podáva im dojčenskú vodu Zlatíčko s jemným a ľahkým zložením, zrodenú z výnimočne čistého prameňa v Jasenove.

Zlatíčko sa vyznačuje nielen ľahkosťou svojho zloženia, ale aj ďalšími špecifickými vlastnosťami, pre ktoré je vhodná pre všetky malé princezné a princov:

  • Výnimočná kvalita – spĺňa najprísnejšie hygienické kritériá čistoty vody, navyše 6-mesačná doba spotreby zaručuje jej čerstvosť.
  • Ľahké zloženie – má prirodzene nízky obsah minerálov, čím nezaťažuje detské obličky. Preto je mimoriadne vhodná pre zdravý každodenný pitný režim dieťatka.
  • Praktickosť -Je veľmi dobrým pomocníkom na cestách, neobsahuje CO2 a preto sa nemusí prevárať.

Novinka dojčenská voda Zlatíčko je vyrábaná najväčším slovenským výrobcom nealkoholických nápojov pod krídlami značky Zlatá studňa s viac ako 25-ročnou tradíciou. Doprajte svojim ratolestiam to najlepšie s dojčenskou vodou Zlatíčko, ktorá je dostupná v 1,5 l fľaši vo verzii neperlivá.