Veselá obrázková krytina z vinylu Wineo® PURLINE Artist do priestorov kde kraľujú deti

0
1006

Detská izba je pre deti každého veku ich vlastným kráľovstvom. Aby sa v ňom cítili útulne, malo by byť toto prostredie nielen čisté a zdravé, malo by tiež rozvíjať ich tvorivosť a hravosť. Výber podlahovej krytiny je preto dôležitý, nehovoriac o čase, ktorý deti strávia hrou na zemi. Vinylová novinka Wineo PURELINE Artist je skvelou voľbou pre detskú izbu z hľadiska materiálového zloženia, úžitkových vlastností a dizajnu. Ide o extrémne odolnú a zdravotne nezávadnú ekologickú podlahu vyrobenú na báze bio polyuretánu. Na našom trhu ju ponúka dovozca a predajca podlahových krytín – spoločnosť KPP. Vybrať si možno z troch základných obrázkových motívov podlahy s perleťovou povrchovou úpravou – džungľa, more a abeceda. Doplniť ich môžete veselými fabiónovými soklami s obrázkami.

Wineo PURLINE Artist je ako stvorená pre tých, ktorí hľadajú kreatívne a zároveň ekologicky nezávadné riešenie podlahy. Tí najmenší sa budú na obrázkovej podlahe s radosťou hrať, tí starší sa na nej budú dobre cítiť. Povrch krytiny je hrejivý a príjemný aj na dotyk bosou nohou. Ide v súčasnosti o najekologickejšiu vinylovú podlahu na trhu. Vyrobená je z veľkej časti z prírodných obnoviteľných surovín bez prímesí chlóru, zmäkčovadiel a rozpúšťadiel. Podlaha je zdravotne nezávadná a neuvoľňuje žiadne škodlivé látky. Rodičia ocenia jej extrémnu odolnosť proti oderu, ale aj vode a vlhkosti. Výhodou taktiež je, že škvrny od fixiek z nej možno odstrániť bez námahy. Pre tieto vlastnosti je vhodná aj na komerčné využitie v detských centrách, škôlkach a školách. Stálofarebnému povrchu podlahy neškodí ani slnečné žiarenie, vďaka tomu si pestrofarebné obrázky zachovajú sýtosť farieb aj po rokoch. Ďalšou výhodou je jednoduchá údržba vďaka povrchu bez pórov. Podlahu možno čistiť bežnými čistiacimi prostriedkami. Doplnením podlahovej krytiny o farebné fabiónové sokle z rovnakej kolekcie docielite maximálnu hygienickú čistotu aj v okolí stien.

Kolekcia PURLINE Artist je dostupná v troch základných podlahových dekoroch s perleťovým povrchom Happy Jungle, Letter Dance a Crazy Fish. K nim možno nakombinovať päť obrázkových fabiónových soklov. Krytina s hrúbkou 2,5 mm sa predáva v roliach a k podkladu sa pripevňuje lepením. Bez lepenia ju možno položiť do obytných miestností s rozlohou do 20 m2. Nízky tepelný odpor krytiny iba 0,01 W/(m2 . K) ju umožňuje klásť aj na systémy podlahového vykurovania.