Veľkopredajňa BAUHAUS otvorená pre verejnosť

0
862

BAUHAUS špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu, najvýznamnejší medzinárodný obchodný koncern, dnes slávnostne otvoril vo  Pharos Business Parku v Bratislave svoju prvú veľkopredajňu na Slovensku.

Dňa 3. júna 2015 sa v priestoroch veľkopredajne BAUHAUS, jeden z najväčších a najúspešnejších obchodných podnikov na európskom trhu, konalo slávnostné otvorenie. Dnešným dňom majú široká verejnosť i malé a stredné stavebné firmy či živnostníci možnosť nakupovať v BAUHAUS a vyberať zo širokého sortimentu viac ako 120.000 druhov výrobkov v 15-ich špecializovaných oddeleniach. Presvedčiť sa o novinkách, službách a riešeniach BAUHAUS v oblasti stavebníctva, bývania, záhrady a staviteľstva sa zákazníci môžu počas otváracej doby BAUHAUS, ktorá je počas pracovných dní od 7 hodiny do 21 hodiny, a od 8 hodiny do 21 hodiny počas víkendu.

Otvorením novej veľkopredajne BAUHAUS v Bratislave začíname písať na Slovensku nový príbeh, ktorý má za cieľ osloviť všetkých slovenských domácich majstrov a remeselníkov, domácnosti s vlastnou predstavou o bývaní či stavebné spoločnosti a živnostníkov. Základný kameň tohto významného medzinárodného obchodného koncernu s vysoko kvalifikovanými a vybranými špecialistami „Do-it-yourself“ je už od svojho založenia, v roku 1960, postavený na tradíciách a ctí ducha rodinnej firmy.Som nesmierne rád, že týmto dňom môžeme už aj slovenským zákazníkom ponúknuť široký sortiment tovaru, odborné služby a poradenstvo, ktoré si získalo uznanie už v 18 krajinách v Európe. Naša obchodná politika, prozákaznícka orientácia, významné benefity pre kupujúcich, široký sortiment kvalitných výrobkov, ideálny pomer cena – vysoká kvalita – sú jedni z mnohých výhod, ktoré stavajú veľkopredajňu BAUHAUS do konkurenčnej výhody,“ uviedolAleš Pacal, konateľ BAUHAUS odborné centrum pre dielňu, dom a záhradu k. s.

Slávnostného otvorenia BAUHAUS sa zúčastnili významní predstavitelia verejnej správy, štátny tajomník Ministerstva hospodárstva, Rastislav Chudoba, 1. námestník primátora mesta Bratislavy, Milan Černý, starosta mestskej časti Ružinov, Dušan Pekár i výkonný riaditeľ developerskej spoločnosti Development 4, Matej Ceconík a zástupca generálneho dodávateľa GEMO, Jaromír Uhýrek.

Otvorenie nového BAUHAUS bolo oficiálne spečatené vďaka netradičnému aktu, prerezaním dreveného kužeľa a odovzdaním symbolického kľúča BAUHAUS. V rámci slávnostného otvorenia nového bratislavského BAUHAUS-u bol starostovi mestskej časti Ružinov odovzdaný šek v hodnote 20.000 Eur od spoločnosti BAUHAUS. Táto finančná čiastka bude použitá na revitalizáciu tejto mestskej časti, výstavbu chodníkov a výsadbu zelene. Tento významný moment a otvárací ceremoniál sprevádzala cimbálová hudba

Nová veľkopredajňa rozšíri portfólio BAUHAUS špecializovaných centier pre dielňu, dom a záhradu v 18-tich európskych krajinách, ktorých počet dosiahol už na 250 centier.

BAUHAUS, na zastavanej ploche 23.000 m2 so 450 parkovacími miestami, ponúkne zákazníkom v rámci Špecializovaného centra BAUHAUS kúpeľňové štúdio SVET KÚPEĽNÍ, ktoré ponúka kompletné riešenie novej kúpeľne, alebo jej rekonštrukciu, od návrhu až po stavebné práce. Záhradkári, profesionáli a milovníci záhrad ocenia veľkoplošné ZÁHRADNÉ CENTRUM, ktoré ponúkne pestrú paletu vnútorných a vonkajších rastlín, a taktiež široký výber záhradnej techniky. BAUHAUS spĺňa individuálne požiadavky zákazníkov, ktorí vyhľadávajú vodné športy či plavby loďou. V rámci špecializovaného oddelenia NAUTIC si budú môcť zákazníci vybrať zo širokej ponuky výrobkov špeciálne navrhnuté pre vodné športy. S viac ako 3000 kvalitnými výrobkami sa NAUTIC stane jedným z vyhľadávaných oddelení s produktmi a príslušenstvom určené na plachtenie a plavbu motorovou loďou

BAUHAUS ponúka veľkorysí balík benefitov

BAUHAUS sa vďaka svojej výhodnej polohe a dobrej dopravnej dostupnosti na diaľnicu D1 smerom do centra Bratislavy, na Žilinu a východ Slovenska stane vyhľadávanou destináciou mnohých zákazníkov. Výstavba BAUHAUS začala len v júli minulého roka, tj. výstavba neprekročila obdobie 1 roka.

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pravidelne nakupovať a využívať služby BAUHAUS sa môžu zaregistrovať a využívať vernostný program, ktorý im poskytne trvalé zľavy až do výšky 10%. Výnimkou nebudú ani stavebné spoločnosti či živnostníci, ktorí môžu už od svojho prvého nákupu profitovať z mnohých zákazníckych zliav.

Spoločnosť BAUHAUS, so sloganom „Keď sa to má podariť“, ponúka okrem širokého výberu kvalitných produktov i špecifických služieb, aj dopravu či montáž zakúpeného tovaru, odborné poradenstvo, požičovňu náradia, centrum na miešanie farieb, predĺženú záruku na 5 rokov na všetky elektrické ručné náradie a stroje, služby zákazníkom na vysokej úrovni či bezhotovostné platby. Okrem toho BAUHAUS novo poskytuje montážny servis a tzv. „Hodinového manžela“ a taktiež služby „Dnes objednaj, zajtra vyzdvihni“, ktoré ocenia predovšetkým veľkoodberatelia či zákazníci, ktorí plánujú väčšie stavebné úpravy interiéru či exteriéru. Remeselníci iste ocenia požičovňu náradia, rezanie dreva a rôzne workshopy. To všetko doplnené o garanciu najnižších cien 12%.

BAUHAUS Finančné služby umožnia nákupy na splátky v duchu „Kúpte dnes, plaťte neskôr“. Zmluvu o nákupe bude možné uzavrieť priamo na predajni v priebehu pár minút.

BAUHAUS DRIVE IN Aréna je určená nielen stavebníkom, remeselníkom či veľkoodberateľom. Umožňuje vjazd priamo k uskladnenému tovaru pre komfortný nákup a nakládku stavebnín a iných objemnejších, ťažších výrobkov

BAUHAUS – perspektívny zamestnávateľ

Spoločnosť BAUHAUS je vnímaná ako tradičný a perspektívny zamestnávateľ. Základný kameň tohto najvýznamnejšieho medzinárodného obchodného koncernu s vysoko kvalifikovanými a vybranými špecialistami „Do-it-yourself“ je postavený na tradíciách a ctí ducha rodinnej firmy. BAUHAUS vytvorí v bratislavskom regióne viac ako 300 pracovných miest. Pracovné prostredie je založené na tímovej práci, možností na zvyšovanie odbornej kvalifikácie i kariérneho postupu, dialógu so zamestnávateľom a otvorenej komunikácii. Cieľom spoločnosti BAUHAUS je zamestnávať kvalitných a spoľahlivých zamestnancov, s ktorými bude môcť deklarovať hodnoty: spokojnosť zákazníkov, výkon a kvalita služieb.