Vďaka DRIVE-IN Aréne sa nákup v BAUHAUS-e stáva viac pohodlným a rýchlym!

0
862

BAUHAUS špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu si získava pozornosť širokej verejnosti i malých a stredných stavebných firiem či živnostníkov nielen vďaka širokému tovaru skladom s garanciou najnižších cien, ale i výnimočným službám a benefitom. Váš nákup nikdy nebol tak komfortný a revolučný!

BAUHAUS svojim jedinečným konceptom a ponukou viac ako 120.000 druhov výrobkov v 15-tich špecializovaných centrách v oblasti stavebníctva, bývania, záhrady a staviteľstva, ponúka svojim zákazníkom jedinečnú službu DRIVE-IN Aréna, ktoré nielen uľahčujú nákup, ale robia ho i revolučným. Pohodlný a rýchly nákup ocenia zákazníci, ktorí plánujú rekonštruovať svoju nehnuteľnosť, alebo stavať nový dom či plánujú záhradné úpravy.

DRIVE-IN Aréna je revolučný koncept pre nakupovanie stavebnín a stavebných materiálov: Vojsť – Naložiť – Odísť.

BAUHAUS DRIVE-IN Aréna umožňuje zákazníkom vjazd priamo k uskladnenému tovaru a predstavuje revolučný koncept predovšetkým pre nákup stavebnín a stavebných materiálov, stavebného a konštrukčného dreva, záhradných betónových prvkov či záhradného dreva. BAUHAUS DRIVE-IN Aréna uľahčuje spôsob nakupovania a je príkladom rýchleho komfortného nákupu, ktorý sa stáva čoraz populárnejším a obľúbenejším a prináša množstvo výhod. Zákazníci tak už viac nemusia riešiť odvoz objemného či nadrozmerného tovaru. V BAUHAUS DRIVE-IN Aréne zákazníci nájdu dostatočné množstvo tovaru skladom s garanciou najnižšej ceny. „Vojdite dovnútra so svojím osobným automobilom vrátane prívesného vozíka alebo malou dodávkou – nakúpte priamo do vášho vozidla – pri výjazde vám tovar naúčtujú priamo z vášho automobilu a vy pohodlne odídete!

Dnes objednáte, zajtra vyzdvihnite

Staviteľské a stavebné práce vyžadujú čas na plánovanie, nehovoriac o samotnej realizácii, ktorá je sama o sebe veľmi časovo náročná. Prečo si teda svoju prácu neuľahčiť? BAUHAUS vďaka konceptu DRIVE-IN Arény ponúka jedinečnú službu „Dnes objednáte, zajtra vyzdvihnite“, ktorá si získava uznanie mnohých zákazníkov ihneď po ich prvom nákupe. V rámci navýšenia komfortu počas nákupov je možné štandardný tovar dopredu objednať a už na druhý deň vyzdvihnúť. Objednávka tovaru je jednoduchá! Stačí zaslať email, fax alebo objednávku vybaviť telefonicky. Pracovníci špecializovaného centra BAUHAUS požadovaný tovar následne zákazníkom pripravia. Originálnou službou pre zákazníkov je aj požičovňa náradia, rezanie dreva s milimetrovou presnosťou či vyrezanie otvoru, napr. pre drez či miešanie farieb s možnosťou výberu zo širokej ponuky hotových odtieňov. Remeselnícke práce sa tak vďaka BAUHAUS stávajú hračkou.

Predaj tovaru aj na faktúru

BAUHAUS, špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu ponúka predaj tovaru aj na faktúru, čo nepochybne poteší všetkých veľkoodberateľov, podnikateľov, či remeselníkov. Navyše, zákazníci, ktorí sa rozhodnú pravidelne nakupovať a využívať služby BAUHAUS sa môžu zaregistrovať a využívať vernostný program, ktorý im poskytne trvalé zľavy až do výšky 10%.

Odštartujte aj vy svoje rekonštrukčné práce so sloganom „Keď sa to má podariť“ a užívajte si dokonalý výsledok vďaka novej veľkopredajni BAUHAUS.

BAUHAUS špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu sa teší na Vašu návštevu!