Užite si vianočný adrenalín, ale nie behaním po obchodoch

0
1131

Nákupné centrá sú preplnené a vianočné reklamy vyskakujú odvšadiaľ. Ak sa chcete vyhnúť hektickému predvianočnému obdobiu, nakúpte darčeky na jednom mieste z pohodlia vášho domova.

Zľavové portály sa stali populárnym miestom na nákup vianočných darčekov. Slováci tu nakupujú čoraz viac. „Predaje v predvianočnom období narastajú v priemere aj o 60 %,“ potvrdzuje Svetlana Tarageľová, riaditeľka najväčšieho zľavového portálu ZlavaDna.sk. Vďačia za to pohodliu pri nákupe cez internet, ale aj šírkou ponuky. Na rozdiel od kamenných predajní nakúpite na zľavových portáloch darčeky pre všetkých blízkych. Navyše si tu môžete uletieť na vianočných darčekoch a to doslova. „Pilotovanie lietadla či jazda na rýchlych autách sú adrenalínovými hitmi týchto Vianoc,“ prezrádza Svetlana Tarageľová,.

Darček pre poriadneho chlapa

Dostať ponožky a pyžamo je síce fajn, ale zajazdiť si na Formule, Porsche, či Mustangu s 330mi koňmi je pre chlapa predsa len lepší darček. Len za 79 eur si vaša polovička môže vyskúšať tieto nadupané autá na pretekárskom okruhu. Ak máte doma adrenalínového nadšenca, venujte mu možnosť pocítiť zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 2,7 sekundy. Jazda na Ariel Atom, jednom z najrýchlejších áut na svete, stojí po zľave 47 % iba 69 eur.

Štýlové pánske doplnky sa hodia na každú príležitosť a štýlové hodinky (68,90 eur), pánska taška značky POLO (24,99 eur) či luxusný kožený opasok (15,99 eur) nie sú výnimka. Tieto darčeky spravia z každého chlapa skutočného gentelmana.

A ak by váš gentleman náhodou chrápal, venujte mu hodinky proti chrápaniu v 61% zľave len za 19,99 eur.

Správny výber aj pre najnáročnejšiu ženu

Faktom je, že ženy sú na darčeky náročné. Avšak, 90 minútovému celotelovému hýčkaniu luxusnou ayurvédskou masážou určite neodolá žiadna. Na ZlavaDna.sk ju nájdete v 62 % zľave len za 25 eur. Svoju polovičku určite potešíte aj módnymi vychytávkami, ako sú napríklad dizajnové vesty s 57 % zľavou už od 11,90 eur, ktorú skvele doladí strieborný set Swarovski s 53% zľavou len za 6,90 eur.

Prekvapenia pre malých aj veľkých zvedavcov

Chcete potešiť svoju ratolesť? Kúpte jej štýlový bezdrôtový reproduktor. Spája sa v ňom všetko, čo má mladý človek rád – hudba, štýl a sloboda. Vďaka technológii Bluetooth nepotrebuje reproduktor žiadne káble. Pestré farebné kombinácie zabezpečujú, že si reproduktor obľúbia dievčatá aj chlapci. Túto technologickú „vychytávku“ získate po 65 % zľave za cenu 13,99 eur.

Ak chcete svojmu dieťaťu naopak darovať niečo na rozvoj, skúste špeciálny kurz kreslenia pravou hemisférou. V čom spočíva jeho tajomstvo? Pomocou špeciálnych grafických úloh a cvičení, ktoré do kreslenia zapojí centrá v pravej mozgovej hemisfére, stimuluje práve kreatívnu časť mozgu. S 58 % zľavou kúpite dvojdňový kurz kreslenia len za 69 eur.

Pre najmenších môžete kúpiť 12 alebo 24 dielnu sadu hlavolamov v originálnom darčekovom balení za cenu len 6,90 eur. Toto balenie pobaví okrem detí aj dospelých. Nezabúdame ani na malé slečny, či už preferujú víly alebo morské panny, určite im vyberte bábiku Barbie až s 41 % zľavou od 15,99 eur.

Čo vybrať na Vianoce rodičom?

Verte – neverte, ale nie ste jediný, kto má každoročnú dilemu, ako obdarovať rodičov. Sú však dary, ktoré ich na 100 % potešia. Doprajte im čarovné chvíle v historickom štvorhviezdičkovom hoteli Villa Nečas v Žiline s až 55 % zľavou už od 74 eur, alebo relaxačný pobyt s neobmedzeným vstupom do wellness v hoteli Sipox*** vo Vysokých Tatrách so zľavou až 51 % od 54 eur.

Kto povedal, že si dávku adrenalínu nemôžu dopriať aj vyššie ročníky? Ak by ste rodičom chceli dať niečo adrenalínovejšie, ako je pobyt, skúste pilotovanie lietadla pod dohľadom odborníka. Pilotovanie lietadla alebo let pre 3 osoby s možnosťou kúpite na ZlavaDna.sk s 50% zľavou už od 39,90 eur.

Aj starí rodičia majú radi darčeky

Seniori milujú darčeky rovnako ako deti. Veľakrát ale nevieme, čím ich obdarovať. Doprajte im 7 dňový pobyt s polpenziou a 22 procedúrami vo Vyšných Ružbachoch, ktorý ich iste postaví na nohy a dodá vitalitu. So 40 % zľavou stojí týždňový pobyt iba 199eur.

Perfektný tip na  darček, ktorým starých rodičov zahrejete počas chladnej zimy, je vesta, papuče alebo kapce z ovčej vlny s 50% zľavou od 10,50 eur.

Skvelým tipom je aj sada liečivých konských mastí so 71 % zľavou od 9,90 eur, ktorá si svojimi blahodarnými účinkami získala miesto v nejednej domácnosti.

TOP darčeky pre najnáročnejších

Romantické pobyty vo dvojici patria zaručeným darčekom, ktoré ocení každý. Ak chcete zažiť tú najvyššiu kvalitu, kúpte si víkendový pobyt s polpenziou v barokovom kaštieli Chateau Bela. Tento hotel sa stal v roku 2012 „najromantickejším historickým hotelom v Európe“. Doprajte sebe a svojej polovičke 5-hviezdičkový luxus s ochutnávkou vín s 62 % zľavou za 238 eur.

Tréning krízových situácií za volantom môže ochrániť vás i vašich blízkych. Poldenný tréning školy šmyku pod vedením profesionálnych inštruktorov je preto ideálnym darčekom pre každého člena rodiny, ktorý má vodičský preukaz. Kurz pripraví každého vodiča na nadchádzajúcu náročnú zimnú sezónu. Teraz si kurz môžete kúpiť s 30 % zľavou od 69,30 eur.