Tohtoročné prestížne dizajnérske ocenenie Red Dot získala nová Gorenje rúra

0
1068

Medzinárodná porota zložená zo štyridsiatich rešpektovaných odborníkov zaradila Gorenje inteligentnú rúru HomeChef s TFT displejom do exkluzívnej skupiny produktov s najlepším dizajnom na svete. Gorenje získalo prestížne medzinárodné ocenenie Red Dot Design Award za priemyselný dizajn zakaždým v posledných piatich rokoch, tentoraz v konkurencii 4 815 ďalších prihlásených výrobkov. Potvrdzuje tak svoju pozíciu spoločnosti, ktorá predznamenáva trendy v oblasti dizajnu domácich spotrebičov.

Odbornú porotu zaujala vydarená kombinácia technológií, inovácií a najmodernejšieho talianskeho dizajnu. Veľký farebný displej ponúka celý rad funkcií. Tým umožní všetkým užívateľom zvládnuť každú kulinársku výzvu.

Oceňovaný dizajn produktov Gorenje je dielom Gorenje Design Studio a tiež výsledkom dlhodobej spolupráce s najslávnejšími svetovými návrhármi, ako sú Karim Rashid a Ora-Ïto. Gorenje pre svojich zákazníkov vytvára osobité designové rady, ktoré sa vďaka elegancii a sofistikovanosti prirodzene začlenia do každej domácnosti. Príkladom sú kolekcie spotrebičov Simplicity, Retro Collection a Classico.

Spoločnosť Gorenje už viac ako 60 rokov vybavuje domácnosti po celom svete spoľahlivými, úspornými a technologicky vyspelými spotrebičmi s výnimočným dizajnom, ktoré sú súčasne šetrné k životnému prostrediu.

Po celú dobu je dizajn pre Gorenje veľkou témou a spôsobom, ako sa odlíšiť od ďalších hráčov na trhu. Úspech tejto stratégie potvrdzujú práve dizajnové ocenenia Red Dot Design Award, ktoré Gorenje pravidelne získava. V predchádzajúcich rokoch napríklad za práčku s inteligentnou technológiou SensorIQ alebo unikátnu indukčnú varnú dosku IQcook.