Thibault Lefebvre novým riaditeľom Grafton Recruitment Europe

0
1984

Thibault Lefebvre (41) bol menovaný do pozície generálneho riaditeľa (CEO) spoločnosti Grafton Recruitment Europe, ktorá patrí k popredným personálnym agentúram a poskytovateľom inovatívnych HR služieb a konzultácií. Jeho cieľom je posilniť vedúcu pozíciu spoločnosti Grafton v Európe a podporiť expanziu spoločnosti na nové trhy a teritóriá.

Thibault Lefebvre má dlhoročné skúsenosti s riadením medzinárodných spoločností. Svoju profesijnú kariéru začínal ako finančný kontrolór, neskôr ako finančný riaditeľ v spoločnostiach Valeo, Gucci či Richemont. Od roku 2004 pôsobil v medzinárodnej personálnej agentúre Page Group (Michael Page and Page Personnel), kde zažil rýchly postup, najskôr pôsobil ako výkonný riaditeľ ruskej, neskôr švajčiarskej pobočky. V roku 2011 bol Thibault Lefebvre menovaný výkonným riaditeľom pre región strednej a východnej Európy (27 krajín), kde bol zodpovedný za všetky značky patriace do skupiny Page Group.

Thibault Lefebvre chce na svojej novej pozícii podporiť rast spoločnosti Grafton Recruitment Europe v krajinách CEE regiónu a expandovať na nové trhy a do nových segmentov. Hovorí anglicky, francúzsky a nemecky. Vo svojom voľnom čase rád jazdí závodnými autami, cestuje a zbiera archívne vína.

„Grafton Recruitment Europe dodáva personálne služby na mieru klientom z rôznych oblastí. 400 zamestnancov pôsobí v 30 pobočkách v siedmich krajinách. Naše odborné znalosti sú vynikajúcim odrazovým mostíkom pre našu stratégiu, ktorá má podporiť podnikanie našich klientov tým, že im dodáme kvalifikovaných ľudí na správne pracovné miesta,” uviedol Thibault Lefebvre.

Nový CEO bude zodpovedný za konsolidáciu obchodných procesov, expanziu a rozvoj nových služieb v oblasti trvalého a dočasného náboru na trhoch v rámci CEE regiónu ako i v ostatných krajinách Európy.