Tekuté mydlá Radox zabezpečia čistotu a sviežosť vašich rúk

0
893

Pravidelné umývanie rúk neodmysliteľne patrí nielen k správnej starostlivosti o vaše ruky, ale je predovšetkým jedným zo základných kameňov dodržiavania správnej hygieny. Spojte príjemné s užitočným a nechajte, nech sa o vaše ruky starajú tekuté mydlá Radox, ktoré im dodajú nielen príjemnú sviežu vôňu, ale zanechajú ich spoľahlivo čisté. Ako taktne upozorniť vaše okolie na dôležitosť správneho umývania rúk? Pripomeňte im dátum 15. októbra, ktorý je celosvetovo uznávaný ako Medzinárodný deň umývania rúk. Takže, ruku na to a mydlo do rúk.

Už od malička počúvame, ako je pravidelné umývanie rúk dôležité. Zďaleka však nie je pravidlom, že na správne umývanie rúk naozaj dbáme. Z výskumu* totiž vyplynuli znepokojujúce informácie o tom, koľko ľudí pri umývaní rúk vynecháva použitie mydla. Viac ako polovica z opýtaných sa dokonca bez mydla úplne zaobíde. Medzi najčastejšie výhovorky patrí napríklad: „Len si ruky opláchnem po jedle.“ „Trvá to dlho.“, a podobne. Umývanie rúk bez použitia mydla je nedostatočné, pretože samotná voda odstráni len nečistoty rozpustné vo vode.

Zverte svoje ruky do opatery tekutým mydlám

Pri umývaní rúk ľuďom najviac vyhovujú tekuté mydlá, pretože, ako vyplynulo z výskumu*, je to praktické. Ak chcete mydlo, ktoré príjemne vonia, je jemné k vašim rukám a dôkladne odstráni všetky nečistoty, vyskúšajte tekuté mydlá značky Radox. Na výber máte z troch variantov s krémovým či gélovým zložením.

Tekuté mydlo Radox Clean & Protect s výťažkom tymianu a čajovníka dopraje vašim rukám komfort sviežej starostlivosti.

Láka vás viac harmanček? Krémové tekuté mydlo Radox Clean & Moisturise s výťažkom z harmančeka a jojobovým olejom príjemne pení a je šetrné k vašim rukám. Vaše ruky budú chránené pred nežiaducim vysušovaním a pocítia prirodzenú sviežosť a čistotu.

Pre všetkých, ktorí preferujú skôr svieže citrusové vône a chcú mať ruky príjemne svieže, pripravil Radox unikátnu kombináciu limetky a koriandru vo variante tekutého mydla Radox Clean & Refresh.

Máte radi úsporné riešenie? Tekuté mydlá Radox Clean & Protect a Clean & Moisture sú k dispozícii aj v podobe náhradných náplní (500 ml), ktoré ušetria vaše peniaze.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena tekutého mydla Radox Clean & Protect (300 ml), Radox Clean & Refresh (300 ml) a Clean & Moisture (300 ml) je 2,39 € . Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena náhradnej náplne Radox Clean & Protect (500 ml) a Radox Clean & Moisturise (500 ml) je 2,39 €.