Svieže občerstvenie nielen v lete

0
1037

Leto pomaly klope na dvere, a preto je najvyšší čas mať poruke osviežujúce vychladené nápoje, čerstvú zeleninu do ľahkých šalátov alebo mrazivú zmrzlinu. Nech už počas letných dní preferujete akékoľvek jedlo alebo nápoje, chladničky gorenje udržia všetko vo výbornej kondícii.

Dokonalú mikroklímu v chladničke zabezpečí kompletne vylepšený systém NoFrost Plus, ktorý nielen odstraňuje ľad z mrazničky, ale rovnako zabraňuje vysychaniu potravín v chladničke. Kompletne vylepšený systém NoFrost Plus v sebe spája všetky výhody funkcií IonAir, MultiFlow 360° a AdaptTech, vďaka čomu zaisťuje optimálnu vlhkosť a cirkuláciu vzduchu. Výsledkom je zachovanie prirodzených hodnôt, chute a farby jedla. Elektronicky riadený senzorový systém AdaptTech zbiera a vyhodnocuje údaje o frekvencii otvárania dverí počas týždňa. Na základe toho reguluje riadenie teploty v chladničke. Tým nehrozí zahrievanie potravín a „teplotné šoky,“ ktoré vplývajú na čerstvosť potravín.

Prispôsobené individuálnym potrebám

Tradičnou doménou spotrebičov značky gorenje sú nielen technologické inovácie, ale tiež atraktívny dizajn. Svoju chladničku gorenje si vyberú priaznivci nadčasovej klasiky, retra aj moderny. K dispozícii sú aj stále populárnejšie americké chladničky s dvojkrídlovými dverami (tzv. „side-by-side“). Model gorenje NRS9181CX ponúka dostatok priestoru a špičkový užívateľský komfort. Pre veľké nákupy je stvorená funkcia SuperCool, ktorá dokáže vyrovnať narušenú vnútornú teplotu väčšieho množstva potravín behom niekoľkých minút. Funkcia SuperCool dokáže znížiť teplotu na 3 °C a po nasledujúcich 6 hodín ju udržovať konštantnú, aby všetko zostalo čo najdlhšie čerstvé a svieže.

Nielen milovníkov veľkých letných párty nadchne 1,85 m vysoká voľne stojaca kombinovaná chladnička NRC 6192 TX s unikátnou funkciou ConvertActive. Jednoduchým stlačením tlačidla dokáže premeniť v krátkom čase mrazničku na chladničku. Razom tak máte k dispozícii ďalších 85 litrov chladiaceho priestoru a dostatok miesta pre uloženie potravín pre väčšiu rodinnú oslavu alebo záhradnú párty.

Zaručeným tipom je tiež chladnička gorenje NRK6203TX. Pri nezávislom testovaní časopisu dTest sa umiestila medzi najlepšie hodnotenými voľne stojacími kombinovanými chladničkami – dosiahla najlepší chladiaci výkon – čerstvé potraviny dokázala schladiť na 8 °C za deväť hodín a pätnásť minút. Najvyššiu možnú známku získal model gorenje NRK6203TX aj za nízku spotrebu elektrickej energie. Nezávislý test hodnotil aj mraziaci výkon, zvuky a vibrácie, ktoré spotrebič vydáva.

Špeciálna akcia

Spoločnosť gorenje si pre svojich zákazníkov pripravila na toto leto horúcu akciu. Pri kúpe akejkoľvek chladničky gorenje s funkciou No Frost Plus získate zadarmo malý spotrebič podľa vlastného výberu v hodnote až za 149 €.  Akcia potrvá až do 31. augusta 2016 alebo do vypredania zásob.