Svet plný farieb vo veľkopredajni BAUHAUS

0
2142

BAUHAUS špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu otvára dvere farebnému spektru náterov a farieb pre akékoľvek doplnkové a renovačné práce. Objavte svet tých najrozličnejších farieb a farebných odtieňov vo veľkopredajni BAUHAUS v Bratislave a skrášlite svoj príbytok. Farby na mieru pre náročných zákazníkov sú samozrejmosťou!

Široká paleta výberu a kvality

Poveternostné podmienky ako dážď, krúpy, sneh, ale i slnečné žiarenie zanechávajú v priebehu rokov stopy na fasáde domov. Vplyvom týchto poveternostných podmienok je preto po čase vhodné obnoviť vonkajšiu omietku domu. Ak sa chystáte využiť dlhšie letné dni na rekonštrukčné práce a úpravu, vo veľkopredajni BAUHAUS nájdete všetko potrebné. S heslom „Keď sa to má podariť“ úspešne zvládnete akékoľvek renovačné úkony a úpravy vášho príbytku. Koncern BAUHAUS na ploche viac ako 23.000 m2 ponúka široké spektrum sortimentu pigmentových farieb, náterov, lakov a ochranných farbív, obohatenú o vlastné privátne značky. Rozsiahla paleta výberu farieb poteší i náročných zákazníkov a uľahčí výber.

„Privátne značky ako napríklad značku „Swingcolor“ hodnotíme zákazníkmi ako veľmi obľúbené. Kvalita a jedinečnosť výrobkov privátnych značiek a preferencia zákazníkov nás presvedčili o ich zaradení do produktového radu. Nákupom a zakomponovaním vlastných značiek nielen rozširujeme naše produktové portfólio, ale zároveň podporujeme lokálny trh a lokálnych dodávateľov“, uviedol Ing. Tomáš Hanzlík, z marketingového a reklamného oddelenia BAUHAUS.

Výber správnych pracovných produktov je veľmi dôležitý, a to predovšetkým pri prácach, ktoré si vyžadujú dokonalý dlhotrvajúci výsledok. Prípravné práce síce zaberú skoro toľko času ako samotný náter, ale táto časová náročnosť sa oplatí a je odmenená dlhodobo kvalitným výsledkom. Pre efektnú a správnu aplikáciu farieb v duchu hesla „Do-it-yourself“ by farby nemali byť nanášané na staré hliníkové, vápenné či silikátové maľby. Vo všetkých týchto prípadoch, pre efektnú a správnu aplikáciu farieb, je odporúčané starú maľbu oškriabať a podklad ošetriť hĺbkovou penetráciou.

Vo veľkopredajni BAUHAUS si zákazníci môžu vybrať z viac ako 120.000 druhov výrobkov a širokého spektra farieb a farebných možností. Centrum farieb BAUHAUS poteší aj tých najnáročnejších zákazníkov a svojimi jedinečnými službami otvorí priestor pre nátery, farebné úpravy a maliarske práce.

Centrum na miešanie farieb

Jedinečné farebné systémy a kombinácie farieb dokážu pri správnom farebnom výbere a zladení otvoriť obytný priestor, zútulniť rohové miesta domu a rovnako pútavou fasádou odlíšiť dom v bytovej zástavbe. Rýchloschnúce a kvalitné farby sú základom dobre odvedenej práce a dlhodobého úžitku. Koncern BAUHAUS na svojej predajnej ploche ponúka zákazkové namiešanie požadovanej farby a farebného odtieňa. Zákazková príprava farieb k okamžitému odberu zahŕňa farby na steny, latexové farby a ochranné nátery na drevo, a rovnako tak aj silikónové a silikátové fasádne farby a farby so špeciálnymi drevenými vláknami. Samozrejmosťou je rozsiahla ponuka hotových farebných tónov v rôznych kvalitách a stupňoch lesku pre promptný nákup.

Vyberte si aj vy svoju farbu na mieru! BAUHAUS špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu a odborník na svet farieb a náterov sa teší na Vašu návštevu!