Srdcom spolu so slovenskými hokejistami

0
1195

Koncom marca pokrstila slovenská hokejová reprezentácia a zástupcovia spoločnosti McDonald´s špeciálne dekorovaný autobus, ktorý poslúži nášmu národnému hokejovému tímu počas prípravných zápasov a tréningov pred Majstrovstvami sveta IIHF v ľadovom hokeji 2015 (marec – apríl 2015). Spoločnosť McDonald’s Slovakia, ako partner slovenskej hokejovej reprezentácie a Majstrovstiev sveta IIHF v ľadovom hokeji 2015 prináša svojim zákazníkom a športovým fanúšikom možnosť podporiť slovenských hokejistov prostredníctvom internetovej stránky Srdcomspolu.sk.

„Ideme si po medailu! Chlapci držíme vám palce! …Veď my na to máme…Slovenskooo…“ Aj takéto slová podpory posielajú slovenskí fanúšikovia svojmu obľúbenému tímu hokejistov. Dodávajú im tak silu na nadchádzajúce Majstrovstvá sveta IIHF v ľadovom hokeji 2015, ktoré sa tento rok budú konať v Českej republike. Spolupatričnosť fanúšikovia vyjadrujú nielen prostredníctvom internetovej stránky Srdcomspolu.sk, ale aj na špeciálne dekorovanom autobuse, ktorý slúži nášmu národnému tímu počas prípravných zápasov či tréningov pred Majstrovstvami sveta IIHF v ľadovom hokeji 2015.

„Dobrý výkon hokejistov dokáže ovplyvniť aj podpora ich fanúšikov a pocit spolupatričnosti. A presne to bolo aj cieľom našej najnovšej aktivity Srdcomspolu.sk, na ktorom každú sekundu pribúdajú nové odkazy pre národný hokejový tím,“ opisuje zámer aktivity Zuzana Svobodová, riaditeľka PR a komunikácie McDonald´s pre Českú republiku a Slovensko. Slová podpory sa zároveň stali hlavným motívom dizajnu autobusu, ktorý je vyskladaný práve z odkazov od fanúšikov pre našich hokejistov. „Chceme, aby slovenskí hokejisti vedeli, že v máji budeme srdcom spolu. Spoločne s priaznivcami majstrovstiev budeme pozorne sledovať ich úspechy na ľade a podporovať ich v každej situácii počas tohtoročných Majstrovstiev sveta IIHF v ľadovom hokeji 2015,“ dodáva Zuzana Svobodová.

Ústredným motívom autobusu je srdce na ľadovej ploche s nápisom Srdcom spolu, ktorý symbolizuje podporu fanúšikov slovenským hokejistom. „O tom, ako slová podpory dokážu pri zápasoch zavážiť, sa presvedčíme aj v týchto dňoch pri hokejovom dvojzápase v českej Jihlave, v ktorom sa stretávajú slovenskí hokejisti s českou reprezentáciou. Oba tímy na miesto zápasov privezú autobusy dekorované kampaňou Srdcom spolu. Veríme, že podpora fanúšikov a povzbudzujúce odkazy dodajú silu a motiváciu hokejistom na oboch stranách,“ hovorí Zuzana Svobodová.  

Srdcom spolu – tento podtitul vystihuje prístup slovenských fanúšikov a zasiahne úplne každého. Či už ide o gazdinku v domácnosti, vysoko postaveného manažéra, žiaka základnej školy či vyučeného kuchára. Vo chvíľach, kedy nastupuje na stretnutie národný tím, sa všetci zastavia a srdcom sú s našimi hokejistami. Práve v týchto okamihoch by sme im zaiste radi osobne niečo odkázali. Túto možnosť máte už teraz. Stačí nahrať textový či video odkaz na stránku www.srdcomspolu.sk alebo na FB McDonald´s či prostredníctvom SMS v tvare HOKEJ medzera váš odkaz na číslo 6675, ktorý si potom priamo v kabíne slovenského reprezentačného tímu hokejisti prečítajú. Podporme tím, na ktorý je celý národ hrdý a dodajme mu silu do ďalšieho boja!