Spoločnosť Tchibo prináša zábavné tipy na voľný čas

0
3403

Štartový výstrel otvára hernú sezónu! V aktuálnej kolekcii od spoločnosti Tchibo totiž nájdete všetko, čo urobí radosť veľkým i malým. Súpravu na hranie kroketu, ale aj súpravu rýchly na bedminton, záhradnú hru šípky pre rozvoj zručnosti či poháre na hranie vo vode, ktoré sa vám budú hodiť na pláži aj v bazéne. A s cyklistickou výbavou spolu s hračkami pre psy nebude mať tohtoročné leto jedinú chybičku. Takže na miesta – pripraviť sa, pozor, zábava je tu! V predaji v Tchibo obchodoch od 14. apríla 2014. V e-shope www.tchibo.sk pre držiteľov TchiboCard už od 9. 4. 2014.

1Súprava na hranie kroketu                               
Do exteriéru i interiéru. Jednoduchá manipulácia – samostatne stojacie bránky účinkom závažia. Štyri pálky, šesť bránok, štartový a cieľový kolík, štyri loptičky z machovej gumy. Vrátane úložnej tašky a návodu na hru.

Cena: asi 34,95 Eur

 

2Súprava na rýchly bedminton              
Rýchla zmes bedmintonu, squashu a tenisu. Dve špeciálne tvarované rakety pre rýchlu hru. Päť hracích loptičiek s rôznou hmotnosťou. Pás a kolíky na vyznačenie hracieho poľa. Vrátane prepravnej a úložnej tašky a návodu na hru.

Cena: asi 34,95 Eur

 

3Záhradná hra šípky                                             
Zábavná hra do exteriéru v novej kombinácii z hádzania krúžkov a šípok XL. Tri šípky so zaťaženým stojanom a terč na umiestnenie na zemi. Plnené oceľovými guľôčkami. Vrátane návodu na hru a úschovného vrecka. Priemer terča 60 cm.

Cena: asi 24,95 Eur

 

4Waveboard »Powersurfer«
Zmes pohybov z jazdy na skateboarde, snouborde a zo surfovania. Obzvlášť pohyblivý a stabilný pri jazde rovno. Protišmyková vrchná vrstva. Guľôčkové ložiská ABEC 7. Kolieska so samočinným centrovaním s tvrdosťou 80A. Hmotnosť 2,8 kg. Nosnosť až 100 kg.

Cena: asi 39,95 Eur

 

5Poháre na hranie vo vode, 6 ks                                   
Na hranie a špliechanie. Tri poháre s otvormi na dne a tri bez nich. Veľryba, delfín, morský ježko a tri ryby v súprave. Dajú sa vkladať do seba a ukladať na seba.

Cena: asi 5,95 Eur

 

6Držiak na smartfón na bicykel  
Vodotesný a prachotesný kryt. Vhodný na bežné smartfóny. Tlmí nárazy. Nastaviteľný na riadidlá rôznych priemerov. Kryt otočný o 360º. Utesnený vstup na prípojku jack na audio pripojenie. Rozmery puzdra 8,3 x 17 x 2,8 cm. Vrátane dvoch adaptérov, šiestich nálepiek a návodu na použitie.

Cena: asi 19,95 Eur

 

7Solárny cyklistický počítač                                          
Prevádzka na batérie podporovaná solárnou energiou. Bezdrôtový prenos dát pomocou rádiových vĺn. Osvetlený displej s ukazovateľmi rýchlosti, kilometrov, hodín, teploty a spotreby kalórií. Chránený proti striekajúcej vode. Možné je oddelené základné nastavenie a ukladanie dát pre dvoch používateľov.

Cena: asi 10,95 Eur

 

8Plážové tienidlo                            
Roztvorí sa automaticky za pár sekúnd. Chráni pred slnkom a vetrom. Tkanina s UV faktorom 30. Vrátane deviatich kolíkov z pozinkovanej ocele na bezpečné upevnenie v zemi. S úložnou taškou. Veľkosť v rozloženom stave 220 x 100 x 120 cm.

Cena: asi 29,95 Eur

 

9Vrhač loptičiek pre psy                                                  
Vyťahovací – dohodíte ním ďaleko bez toho, aby ste museli vynaložiť veľkú silu. Možnosť nastaviť štyri dĺžky, dvíhanie loptičky bez ohýbania a ruky zostanú čisté. Pohodlná rukoväť s protišmykovými výčnelkami. Loptička pri stlačení píska. Na loptičky s priemerom 6 cm.

Cena: asi 7,95 Eur

 

Tieto výrobky sú v predaji v týždni od 14. apríla 2014 v Tchibo obchode v bratislavských nákupných centrách Avion Shopping Park, Eurovea, Aupark, Polus a Central, v obchodnej galérii Optima a Aupark v Košiciach, v žilinskom Auparku a v OG Mlyny Nitra. Vaše obľúbené Tchibo výrobky môžete nakupovať aj v e-shope www.tchibo.sk. Tovar je v predaji len do vypredania zásob. Zoznam predajných miest spolu s informáciami o firme Tchibo nájdete na stránkach: www.tchibo.com/sk, www.tchibo.sk.