Slovenskí muži pozor! Prichádza k nám zväčšovanie penisov.

0
2293

Všetkým slovenským mužom, ktorí nie sú spokojní so svojimi rozmermi, svitá na lepšie časy. Na Slovensko totiž prichádza svetová novinka: zväčšovanie penisu! Nespokojní muži, prípadne ich nespokojné partnerky, si môžu zákrok objednať špeciálne na ZlavaDna.sk.

Z vrabčeka predátor

Estetická chirurgia už dávno nie je výlučnou záležitosťou žien. Muži, ktorí sa neboja požiadať o pomoc odborníkov, sú odmenení lepším vzhľadom a samozrejme sebavedomím. Najnovšie si môžu slovenskí muži upraviť aj veľkosť svojej „pýchy“. Stačí len jednoduchý plastický zákrok a veľkosť penisu môže mať každý podľa svojich predstáv. Navyše tým môže ohúriť aj svoju priateľku.

Ako to funguje?

Ide o zákrok podobný zväčšovaniu pier. Pri zväčšovaní penisu sa do pacientovho prirodzenia implementuje špeciálny gél CristalBody. Tento zázračný gél je pre telo úplne neškodný a vyzerá prirodzene. Navyše je zákrok bezbolestný a výsledný efekt sa dostaví ihneď. Zákrok neprináša žiadne riziká, problémom nie je ani slnko, či voda. Páni sa teda nemusia obávať letnej sezóny. Práve naopak. Svoj výzor v plavkách môžu ešte vylepšiť.

Pre Slovákov nie je sex tabu

Úprava veľkosti penisu je na prvý pohľad exotický zákrok, v našich končinách až nevídaný. Predstava o konzervatívnych Slovákov však prestáva byť správna. Popularite u nás sa tešia aj iné plastické zákroky, napríklad zväčšovanie pŕs. Populárne sú aj erotické pomôcky. Tento trend potvrdzuje aj Zdenko Hoschek zo ZlavaDna.sk, najväčšieho zľavového portálu na Slovensku. „Akcie spojené so sexom patria medzi tie najúspešnejšie. Predali sme napríklad neuveriteľných pol milióna kondómov, ale aj takmer 5000 kusov erotických pomôcok ako vibrátory,“ počíta Zdenko Hoschek.