Šikovné úložné riešenia a žiarivý poriadok

0
2505

Pohodový domov je tam, kde všetky veci majú svoje miesto. Kde vonia svieža bielizeň a kde máte z poriadku naozaj dobrý pocit. Všetko, čo k tomu naozaj potrebujeteprináša spoločnosť Tchibo.V ponuke sú nielen praktické úložné škatule s vekom s veselými kvietkami a bodkami, ale ajskvelý bielizník. K tomu aromatické visačky do šatníkových skríň, ktoré s prehľadomprevoňajú bielizeň aj celý šatník. A so špeciálnymi čistiacimi handričkami na upratovanie či kefou na čistenie rohov sa váš domov rozžiari novým leskom. V predaji v Tchibo obchodoch od 23. júna 2014. V e-shope www.tchibo.sk pre držiteľov TchiboCard už od 18. 6. 2014.

Bielizník                  
S ôsmimi zásuvkami dvoch veľkostí. Biele čelá zásuviek. Korpus s dekorom dubového dreva. Kovové úchyty striebornej farby. S piatimi nožičkami a odolnými ABS hranami. Výška každej zásuvky 17 cm. Vrátane montážneho materiálu a návodu na zostavenie. Rozmery 68 x 80 x 37 cm.
Cena: asi 149,00 Eur

Aromatické visačky do šatníkovej skrine, 20 ks

Drevo červeného cédra – v šatníku šíri príjemnú vôňu. Päť srdiečok na zavesenie alebo položenie a 15 krúžkov na šatníkové ramienka. Vrátane piatich stužiek na zavesenie a dvoch hárkov brúsneho papiera na osvieženie vône.

Cena: asi 6,95 Eur

Úložná škatuľa s vekom                        
S úchytmi po stranách pre pohodlné prenášanie.Vystužené bočné steny. Nenáročná na miesto, keď ju nepotrebujete, dá sa zložiť. Biela s kvietkami a béžová s bodkami. Rozmery 30 x 30 x 32 cm.

Cena: asi 9,95 Eur

Bezkáblová naparovacia žehlička

Pohodlné žehlenie s káblom alebo bez neho.Výkon 2 000 W. Funkcia naparovania, parného rázu, kropenia a žehlenia nasucho. Nahrieva sa v stojane. Plynulé nastavenie teploty. Žehliaca plocha z ušľachtilej ocele. S funkciou samočistenia a ochranou proti prehriatiu.
Objem nádržky na vodu 300 ml. Bielo-zelená.

Cena: asi 27,95 Eur

Odstraňovač hrčiek                     
Zbavuje pleteninu hrčiek a uzlíkov – dôkladne, šetrne a rovnomerne. Štyri dĺžky strihu pre rôzne druhy vlny.Dva rýchlostné stupne. Pohyblivá strihacia hlava s extra veľkou strihacou plochou. Odnímateľný zásobník na hrčky. Z plastu a ušľachtilej ocele. Dĺžka 17 cm. Bielo-zelený.

Cena: asi 7,95 Eur

Taška na bielizeň                                                
Dve magnetické uchá – dajú sa spojiť a používať ako otvor na vhadzovanie bielizne. Zároveň uľahčujú prenášanie.Veľký objem – tašku možno naplniť až do výšky 44 cm. Výstuhy pre lepšiu stabilitu. Béžovo-biela. Rozmery 50 x 56 x 32 cm.

Cena: asi 24,95 Eur

Ochranné košíčky na pranie podprseniek, 2 ks

S mäkkými vypchávkami – chránia podprsenky i práčku.Na podprsenky s košíčkami do veľkosti D. Z obzvlášť jemnej sieťoviny. Zips s krytým jazdcom na ochranu ostatnej bielizne v práčke. Priemer každého košíčka 18 cm. Biele.

Cena za súpravu: asi 7,95 Eur

Kefa na čistenie rohov                            
Vyčistí dôkladne každý kút. Odolné plastové štetiny tvarované do špičky pre čistenie pod veľkým tlakom. Štetiny pre presné použitie na jednej strane. Ergonomicky tvarovaná rukoväť s protišmykovým povrchom Softgrip. Bielo-zelená.

Cena: asi 7,95 Eur

Súprava čistiacich handričiek                          

Na každý povrch tá správna handrička.V súprave je čistiaca handrička a čistiaca handrička s rôznymi stranami. Handrička na okná na čistenie namokro a utieranie dosucha bez šmúh, tiež handrička na prach. Majú dlhú životnosť, nepúšťajú vlákna a dobre sajú. Sivá, ružová, zelená a biela.

Cena: asi 9,95 Eur

Tieto výrobky sú v predaji v týždni od 23. júna 2014 v Tchibo obchode v bratislavských nákupných centrách Avion Shopping Park, Eurovea, Aupark, Polus a Central, v obchodnej galérii Optima a Aupark v Košiciach, v žilinskom Auparku a v OG Mlyny Nitra. Vaše obľúbené Tchibo výrobky môžete nakupovať aj v e-shope www.tchibo.sk. Tovar je v predaji len do vypredania zásob. Zoznam predajných miest spolu s informáciami o firme Tchibo nájdete na stránkach: www.tchibo.com/sk, www.tchibo.sk.