Sedem produktov Logitech získalo ocenenie International Design Awards

0
1082

Spoločnosť L­­­­ogitech dnes oznámila, že sedem jej produktov bolo poctených ocenením International Design Awards. Ultra rýchla herná myš Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra-Fast FPS Gaming Mouse a webová kamera Logitech® ConferenceCam Connectzískali zlatú cenu, herná myš Logitech® G302 Daedalus Prime™ MOBA Gaming Mouse, prenosná klávesnica Logitech® Keys-To-Go a reproduktor značky Ultimate Ears UE MEGABOOM boli ocenené striebrom a stojanček Logitech® AnyAngle™ si odniesol bronzovú cenu. Bezdrôtová klávesnica pre viac zariadení Logitech® Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 získala navyše strieborné aj bronzové ocenenie v dvoch kategóriách v medzinárodnej súťaži International Design Award.

„Naša tvrdá práca sa vypláca – len za posledných 16 mesiacov sme získali vyše 50 ocenení za dizajn,“ povedal Bracken Darrell, prezident a CEO spoločnosti Logitech. „Logitech vynakladá značne úsilie, aby bola poprednou spoločnosťou v oblasti technológií, ale súčasne tou, ktorá má v srdci svojho záujmu aj dizajn. Naším cieľom je prichádzať na trh s produktmi, ktoré budú spotrebitelia milovať.“

Každým rokom ohodnotia ceny International Design Awards legendárnych vizionárov v oblasti dizajnu a objavujú nové talenty na poli architektúry, dizajnu interiérov, produktov, grafiky a módy. Tento rok porota IDA skúmala 1.000 prihlásených položiek z 52 krajín a vybrali víťazov na základe úspešnosti s ohľadom na dizajn, kreativitu, použiteľnosť a inovácie.