S antiperspirantmi z radu Rexona Invisible sú škvrny na oblečení minulosťou

0
1419

Vyberáte si ráno oblečenie podľa toho, ako šetrný je váš antiperspirant nielen k vášmu podpazušiu, ale aj k vašej novej blúzke či tričku? S vhodným antiperspirantom už nemusíte. Rad Rexona Invisible, predtým známy ako Rexona Crystal Clear, ženám zabezpečí nielen 48 hodinovú ochranu pred potením, ale aj bezstarostné obliekanie. Odhoďte obavy z odstraňovania žltých škvŕn či bielych stôp na svetlom aj tmavom oblečení a vyskúšajte tento obľúbený rad. Má nový názov a aj inovovaný obal, ale stále zaručí kvalitnú a doslova neviditeľnú dlhotrvajúcu ochranu pred potením.

Obľúbili ste si krištáľový rad Rexona – Rexona Crystal Clear? Ak áno, potom vyskúšajte jeho inovovaného nástupcu – rad antiperspirantov Rexona Invisible, ktorý ponúka spojenie ochrany pred nepríjemným potením so šetrnosťou k pokožke aj k vášmu oblečeniu. Vďaka novému dizajnu obalu, ľahko zapamätateľnému názvu a vylepšenému zloženiu tieto dámske antiperspiranty určite neprehliadnete.

Váhate, či si na stretnutie oblečiete čiernu, bielu alebo farebnú blúzku? S dámskymi antiperspirantmi Rexona Invisible Pure a Rexona Invisible Aqua už nemusíte. Vďaka špeciálnej patentovanej technológii zabudnete na nápadné žlté škvrny či biele stopy na oblečení, ktoré by vás mohli vyviesť z miery. Tieto svieže, účinné a zároveň šetrné antiperspiranty ochraňujú proti poteniu až počas 48 hodín.

Rexona Invisible Pure
Trojicu dámskych antiperspirantov Invisible Pure si obľúbia predovšetkým milovníčky sviežej vône, ktoré majú rady prirodzenú krásu. Tento rad antiperspirantov vás nezradí ani počas náročného dňa v práci. Vybrať si môžete hneď z troch typov aplikátorov – antiperspirant dezodorant v spreji (150 ml), tuhý antiperspirant (40 ml) alebo guľôčkový antiperspirant (50 ml). Doprajte si kvalitnú starostlivosť nielen o vaše podpazušie, ale o i vaše oblečenie.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena antiperspirantov dezodorantov Rexona Invisible Pure je 2,79 EUR.
 
Rexona Invisible Aqua
Dámske antiperspiranty z radu Invisible Aqua vám dodajú sebavedomie nielen tým, že zabránia nepríjemnému poteniu až počas 48 hodín, ale tiež dbajú na ochranu vášho oblečenia pred viditeľnými žltými škvrnami či bielymi stopami na svetlom a farebnom oblečení. Na výber sú celkovo tri druhy aplikátorov týchto antiperspirantov – antiperspirant dezodorant v spreji (250 ml a 150 ml), tuhý antiperspirant (40 ml) alebo guľôčkový antiperspirant (50 ml). S neviditeľnou ochranou z radu Rexona Invisible Aqua budete vy aj vaše oblečenie len žiariť.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena antiperspirantov dezodorantov Rexona Invisible Aqua (150 ml, 50 ml a 40 ml) je 2,79 EUR.

Nezáväzná odporúčaná spotrebiteľská cena antiperspirantov dezodorantov v spreji Rexona Invisible Aqua (250 ml) je 3,89 EUR.