Rezidencie MACHNÁČ ponúkajú posledné penthousy

Výstavba posledných štyroch rezidencií s názvami Jaseň, Javor, Jedľa a Gaštan na Drotárskej ulici je ukončená a budovy sú skolaudované. Všetky rezidencie už majú udelené súpisné čísla. Vo fáze, kedy je projekt takmer vypredaný, developer opäť prekvapuje. Záujemcom ponúka neštandardnú ponuku penthousov s prívlastkom „To najlepšie nakoniec“. Na Machnáči je všetko možné!

0
1199

Investori projektu Rezidencie MACHNÁČ pripravili pre realitných fajnšmekrov či lovcov výhodných investícií „Créme de la créme“. V ponuke sú jedinečné penthousy, ktoré dávajú pocit bývania v rodinnom dome. Neobyčajné byty s priestrannými terasami a veľkolepými výhľadmi na Horský park či Malé Karpaty.

To najlepšie nakoniec

Z ponuky 170 bytov ostalo to najlepšie nakoniec. Dnes je voľných už len 7 posledných, najlukratívnejších a najlepších bytov. Jedná sa o výnimočné penthousy, ktoré sú na najvyššom piatom podlaží. Developer sa snažil potenciál lokality využiť naplno, aby bývanie v prestížnej lokalite Bratislava I. dodalo kupujúcemu nadčasový komfort bývania v tomto zelenom srdci Bratislavy. Penthousy na Machnáči s veľkolepými terasami a s panoramatickými výhľadmi na Kamzík či neďaleký Horský park umocňujú dobrú voľbu kvalitného bývania v lone prírody s dôrazom na rešpektovanie súkromia majiteľov. To všetko v cene už od 214 900 Eur.

Na Machnáči už len 7 posledných penthousov

„Kto túži po obyčajnom byte, keď môže mať penthouse? Posledné voľné penthousy s rozlohou od 106 m2 do 202 m2 na piatom nadzemnom podlaží vsadili na potreby náročnejšej klientely. Byty sú naprojektované s nadštandardne veľkými oknami a priestrannými terasami, čo umožní lepšie presvetlenie a ponúkne krásne panoramatické výhľady na Bratislavu a okolitú prírodu. Ponuka penthousov je z hľadiska kritérií na novodobé trendy v bývaní neprehliadnuteľná. Kupujúcim odporúčam, aby nezmeškali poslednú výhodnú ponuku. Toto rezidenčné bývanie ocenia tí, ktorí pri výbere svojho bývania nechcú robiť kompromisy,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Referencia v bývaní uprostred zelenej oázy

Treba pom2znamenať, že projekt Rezidencie MACHNÁČ sa vďaka svojmu architektonickému konceptu a zelenému bývaniu zaradil medzi referenčné projekty porovnateľné s ponukou v zahraničí. Pozemok okolo rezidencií sa zmenil na zelenú oázu, ktorá je pre majiteľov ideálnym miestom na oddych či športové aktivity. Navyše, Horáreň v Horskom parku je ideálnym miestom pre trávenie voľného času hlavne pre rodiny s deťmi a milovníci zvierat majú možnosť navštíviť blízku zoologickú záhradu.